Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, August 6, 2009

HaRi KhAmiS ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

pagi nih , fuhhh ... baru nak taip article review ... pukul 7 AM baru start sedangkan nak hantar kepada lecturer pukul 9.10 AM ... memang bekerja keras abes untuk siapkan ... buat kerja last minute , bilalah nak berubah mak cik masyithah oiii ??? target 3.62 , pangai tak ubah2 lagi ... haha

akhirnya , siappp!!! semoga tak kena reject ... hihi

petangnya , konon2 nak pergi library ... senggugut kooo ... sudahnya , elok jerk beta membongkang dengan aswad ( lappy ) ada kat atas perut menyala ... haha ... gigih habis ...

malamnya , datang program demonstrasi silat gayung ... demi kupon aktiviti kolej , beta sanggup turun ... tak pergi tengok pun ... pergi kat tepi surau , duduk kat kerusi batu sensorang , kemudian bawa keluar handphone & SMS dengan teeettttt ... hahaha ... bisinglah masa demonstrasi tuh dengan muzik der ... ramai plak tuh ... korang tahu kan beta boleh sakit paler kalau duduk kat tempat yang sesak dan bising ... agak2 program nak abes , baru kuor dari tempat persembunyian ... habis program , beta melakukan aktiviti buang masa iaitu lepak di blok 4 bersama susu & khairil ... lama dah tak wat kerja2 gini ... balik ke rumah semasa pak guard nak kunci pintu pagar ... hihi

balik2 , online sampai paler mendarat atas aswad ... hihi

P/S : beta geram sebab registration beta bermasalah ... beta ambil 21 jam kredit ... kerani fakulti cakap beta terlebih jam kredit ... paksa2 soh beta amek BEL 402 report writing ... aaaaa ... semester depan amek tak boleh kew ... beta adalah orang yang tidak berani mengambil risiko amek banyak2 subjek ... tamak jerk ... kalau lulus cemerlang tak ngaper ... ini .................................haih ... beta dah validate ... malas nak pikir lagi ... BEL tuh beta amek semester depan jerk lah erk ...

P/S/S : kuliah PC Maintenance tidak bermula lagi sedangkan kelas lain sudah membuat presentation ... lecturer tuh bagi alasan yang dia tak tahu bahawa dia kena mengajar kami ... adoiii

P/S/S/S : jadual beta free hari isnin ... hoho

2 comments:

Hafiz said...

wah. busynyer.
belum jadi PM lagi nih

ghost_MaR said...

hafiz ...
x bz sgt pn ...
haha