Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Sunday, July 26, 2009

tOiNg ToInG tOiNg ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

Sejak UiTM memberikan pelajarnya bercuti bermula Jumaat kelmarin , beta tak balik pun ... Sengsara cuti semester lepas tak habis lagi ( sengsara sebab tak kerja , lepas tuh duduk rumah buat kerja rumah ) ... hahaha ... beta kan jenis tak reti duduk dendiam ... kalau tinggal di kolej , ada banyak benda yang boleh dilakukan seperti study , siapkan assignment , buat rujukan di library ( tenang jerk sebab tak ramai orang , privacy gitu ) dan membaca karya sastera berat ... Line WiFi jadi laju jerk lagi2 bila download filem kat mediafire ... percaya atau tidak , beta boleh download 1 filem yang ada 3 @ 4 part dalam masa 20 minit ... haha ... sambil download , bacalah buku ... kalau balik rumah , beta tahu beta tak akan buat kerja ... main PSP sudah tentulah ... huhuhu ... lagi pun , buat apa balik rumah ... adik2 sekolah , parent kerja , bosan2 mulalah beta buat kerja yang beta tak suka ... beta paling tak suka lipat kain , beta paling tak suka kemas bilik adik2 laki , tapi kalau dah bosan , sumer kerja beta bedal untuk mengisi masa ... adoiii ... rindu juga kat keluarga tapi kalau balik , RM40 melayang ... oh tidak!!! dibuatnya duit loan tak kuor2 , merana beta ... huhu ( beta sungguh dekut ! ) ... kalau bosan ngadap menda2 tuh , lari pergi banting ke , PC fair ke , pusat sains negara ke , ahahaha ... jalan2 sangat best jika duit ada ... haih ... jika terfikir tentang duit , adakah ini suatu penyakit mental ???

naik kuliah , ada assignment yang nak kena present ... ada review yang kena hantar ... huh ... program komuniti masyarakat perlu difikirkan ... seminggu tuh , pejam celik pejam celik , dah habis ... yang pasti , terdapat subjek2 yang beta tak pasti lagi tentang jadual waktunya ... nak gila rasanya masa hari khamis malam jumaat ri tuh , sumer subjek beta telah berubah groupnya ... mengong punya sistem ... alhamdulillah beta cepat sedar & rasa nak semak ... kalau tak , memang bermasalah jadual beta nanti ... tak der geng sekepala sudah semestinya kerana group2 tersebut adalah group asing ... udah lah !!!

* Ya Allah , permuudahkanlah jalan hidupku dan tetapkanlah imanku di jalanMu ...

3 comments:

zubair.. said...

uitm seri iskndar ke..??

zubair.. said...

salam beb...mmembe aku ckap duit ptptn dh msuk..cek cpat..!!

ghost_MaR said...

w'slm zubair , ak UiTM shah alam ... thanks sbb g tahu ... ko x mau lanjer ak kew??