Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, July 30, 2009

CuTi YaNg BeSt ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

cuti2 tak balik ... sejak semester baru bermula , beta tak pernah keluar lagi dari kawasan puncak perdana ( senang cerita berkeliaran dalam & sekitar kolej jerk ) ... tiada duit , tiada nafsu untuk meronda - ronda ... haha ... malam nih , elok2 nak tidur , jadi tak tidur sebab sibuk layan gosip hollywood ... lama seyh tak baca kisah diorang ( macamlah dapat tauladan yang baik , hehe ) ... bila tinggal kat kolej , nak keluar rumah pun rasa malas ... keluar pun bersebab macam nak beli makanan ker , pergi library ker ... bukannya apa , malas nak mandi dan bersiap ... haha ... duduk rumah beta belajar , susun jadual kuliah , susun due date assignment , cari bahan assignment , jenguk2 database library , baca novel , layan youtube ( drama2 TV yang tertinggal macam Fara , Mr Mama 2 ) , layan gosip , layan lagu2 lama ( cari lagu2 lama untuk sesi imbas kembali ) dan merepek dalam memoir berhantu nih ... hahaha ... ada lagi sebenarnya yang beta buat lagi , saper tahu , tekalah ... hehe

pangai buruk beta , beta akan lupa dunia ( tak payah makan , tak payah tidur , tak payah mandi ) jika mendapat :
1 ) buku
2 ) internet
hehe ... dah biasa dari kecik ... SMS pun lambat reply ... solat jerk beta wat betul2 ... bila beta dah cakap gini , korang mesti dapat agak kan apa aktiviti beta di kolej ... lagipun , beta sendiri sememangnya takkan keluar ke marata - rata hala jika tiada tujuan ... mesti ada orang cakap , bosannya life ko ... pada pendapat beta , kita yang corakkan hidup kita supaya menjadi lebih menarik dan tidak bosan ... sesungguhnya , beta telah berkeras untuk tidak menggunakan istilah bosan seboleh - bolehnya kerana bagi beta , orang yang bosan itu tidak mempunyai matlamat hidup yang stabil ... this is just my opinion and it is up to you to think about it ...

pagi semalam ingatkan nak pergi main library UiTM kt seksyen 2 ... hujan lah plak pagi - pagi tu ... hujan pada waktu pagi sangat bagus untuk melancarkan aktiviti pejam mata puas - puas ... haha ... pukul 9 pagi karang , beta nak pergi ke main library kat seksyen 2 ... nak cari buku pendidikan untuk dianalisa ... ok lah ...malam kian melarut ... dilemma sama ada mahu beradu atau tidak ...

5 comments:

Luth Textile said...

eh mashi, si ubey ckp hang anti sosial..
so payahla aku nak kuaq date ngn ang makan sate.. huhuhuh

Jusjk'slife said...

herm, x balik perak ker? dgar puncak tutup...huhu..dtg johor je ler,umh akak!!huhu..ad tenet gak pe...

ghost_MaR said...

Luth ... ak dh cukup b'sosial ...
sbb syg kn diri , ak cpt sedar ...
ak bkn x b'sosial , cuma ak had kn ... hihi ... satay mn ko nk lanjer ak mkn ??? jgn mamak satay sudey , ak pelangkong paler ko ... muahahahhaa

kak , best !!! rindu kt una & azem

░♥si lampu neon♥░ said...

baru aku perasan banyak giler entry ko aku miss... iskh laaa

ghost_MaR said...

go on with your work ... free2 br bc entry ak k...