Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Tuesday, July 21, 2009

BeTa , MuZiK & KaMu ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

assalamualaykum semua ... hope korang sihat2 sentiasa & berada di bawah lindungan rahmatNya ...

pasan tak komen2 korang kat setiap entry tuh beta tak reply ... bukan apa ... tah mana yang silap tah ... malas nak check code ... hehe ... korang boleh komen , beta plak tak boleh komen ... jadual kuliah minggu nih beta follow jerk ... minggu depan jadual kembali bercelaru ... terdapat sesetengah kelas yang mana pelajar & pensyarah sukar untuk attend ... beta dah fenin2 dah ... lantak lah ... skang beta nak share dengan korang 1 software ...dah lama tak share dengan korang mender yang berguna ...

korang suka muzik ??? suka lagu ??? suka dengar celoteh DJ ??? haa , kini korang boleh dengar radio2 Malaysia secara streaming ... mudah jerk kalau korang dah donlod software nih ... tapi radi0 under AMP macam FlyFM & HotFM macam ada masalah skit nak main , yang mana bernasib baik , memang x der masalah ... untuk yang guna windows vista , run pakai admin tau ... 2 tuh jerk yang problem , radio lain ok ... lagi 1 , der tak boleh record lagu yang korang suka terus dari radio macam software radio per tah , dah lupa ... betulkan beta kalau beta salah cakap ... saiz file der 7.75MB ... kecik jerk ... tapi dalam format RAR ... kena extract dulu sebelum install ... kalau ada yang tak tahu buat , boleh tinggalkan komen kat bawah ... nak tanya secara live pun boleh melalui YM , korang tinggalkan ID YM korang kat komen eyh ... nanti beta respond ...


per macam ??? cool kan ??? nak ker ??? beta kasi link mediafire ... boleh lah klik kat sini untuk donlod ...

kalau nak versi portable , klik kat rujukan bawah nih untuk carik link ... websense tak bagi beta masuk URL tuh katanya "The Websense category "Sex" is filtered." ... malas nak guna proxy ... haha ...

Rujukan

P/S : lepas nih boleh dengar suara DJ Luth kat DesaFM ... yeay!!!