Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Wednesday, May 20, 2009

RuMaH Oh rUmAh ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

Mode : Period ( hadas besar )

4 - 5 AM : baru beradu ( kat tempat beradu lah )
11 AM : wake up , check message , main PSP ( game afterburner ) , baca novel ( kat tempat beradu lagik )
1 PM : iron baju ibu & adik itam ( baru bangun dari tempat beradu )
1.30 PM : kemas2 umah , basuh2 pinggan mangkuk ( baru kuor dari bilik beradu )
2 PM : mandi ( kat bilik air lerh , takkan kat paip laman umah plak ) & bersantap ( dah tido , mesti mahu makan )
3 PM : angkat kain & lipat ( ampaian kat belakang umah , kalau dah melipat , dekat bilik beradu beta lerh , pastu hantar kain2 tuh kat tempat yang sepatutnya )
4 PM - 4 AM : main PSP , baca novel , tengok movie , SMS dengan teeettttt ( beta mula melepak dalam bilik beradu sampai tido )

P/S : kalau ada adik itam , beta akan memekak cakap "adik hitam , legam , gatal" dengan pelbagai irama ... haha ... ayat nih automatik akan keluar kalau beta nampak beliau ... buat mender nih jerk buleh habes 15 minit ...

P/S/S : sesungguhnya , beta sangat muak dengan life yang sangat2 goyang kaki nih ... dah 4 hari kuor cari kerja ... takder bos pon yang mahu kat beta ... hari ke-4 , beta nekad ... beta menipu dengan mengatakan beta dah menganggur selama 3 bulan ... haha ... baru ada orang yang nak offer interview ... nak duiiittttttt !!! beta sungguh tak pandai duduk rumah ... bila duduk rumah , eeeee , tak tahu nak citer lah

P/S/S/S : hujan ,panas , hujan ,panas ... allah marah dengan pemimpin2 perak ker hah ???kaina asyik tak kering jerk ... basuh suor jeans , 2 hr br kering ...

7 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

hahahhaahahha
lawak gak aku tgk rutin harian ko skang ni.
hebat
sebijik macam aku
boleh kate 85% memang aku bersiar2 dalam bilik aku jer.
hahahahahah

















hahaha, skang ni musim panas wooo..hujan sikit2 jer...KL PANAS DO

ghost_MaR said...

entahnya ...
ak x tahu nk g mn ...
nk g mn2 pn , kena spend duit ...
tuh psl dok dlm bilik jerk ...
klu ak ad duit , mmg ak x lekat kt umah langsung ...
minyak motor nak taruk kena guna duit gak ...
motor???
ops , ak dh bw motor blk ... hihi

Sunshine in the morning said...

leh tahan gak eh..
sme la cam ak..
dok umah..
dok besakn bdan
huhuhu
ble la nk dpt kje
wee~~

KA said...

salam
x sabar nak buat aktiviti goyang kaki masa summer ni hehehehe

ghost_MaR said...

ati ...
ko pn apply kj gak kew???
susah giler org nk amek kita kj ...
menci seyh men tunggu2

KA ...
w'slm , kt mesia x der summer ...
sun , wind & rain jerk ad ... kihkihkih

░♥si lampu neon♥░ said...

ko ni merempit jer keje. bahaya do bawak moto. nasihat aku, blajar la bawak kete. haahahah lenjan je kalau bapak aku isi minyak penuh wakaka

ghost_MaR said...

ak ad citer yg ak dh bw motor kew ??
ak dh luper lh weyh