Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Tuesday, May 5, 2009

LaSt DaY WiTh AiN & FiFaH ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

masuk2 umah jerk , t'kezut tengok ada gantung2 nih ... ingatkan salah umah tadi ... nasib baik teringat zaty bisik tengah hari tadi yang malam nih ada surprise party ... ain lak tuh yang bukak kan pintu ... ish , lepas nih der dah tak bukak kan ...

ha ... nih kami solat berjema'ah untuk maghrib ...

lepas maghrib , kami baca yaasiin bersama ... lepas tuh kami berzikir sementara menunggu isya' ... masa berzikir lah baru perasan ada orang candid & tangkap gambar ... gambar2 nih beta jumpa masa godeh2 sony cybershot fifah ...

kemudian , solat isya' berjema'ah & bersedia untuk party ...

perasmian party dimulakan oleh fifah & ain ( orang yang nak pindah ler rasmikan , ater party nih kan untuk diorang ) dengan cara memotong kek "germany blackforest" ... doa makan dibacakan oleh chuzzle ...


tiada makanan yang mewah2 ... hanya nasi berlauk tomyam , junkfood macam nugget & french fries , 4 jenis keropok & air oren buatan stacy ... ( pangai buruk beta hari nih , x makan sepanjang hari untuk spare perut bagi party ... seb baik x kena gastrik! )


fesyen kami pada malam itu bertemakan "funky" ... baju memasing & kepala habis disolek bagai ... seb baik diorang tak suruh make-up ... beta paling lemah kalau bab make-up2 nih ... kulit gatal2 lah kalau bersolek ... tengok gaya stacy kat atas tuh , kami punya stail lebik kurang gitu lah ... tocang senget2 , pakai topi surat khabar ... beta malas nak upload gambar2 lain sebab banyak x bertudung ... korang tahu kan sebab apa ???

P/S : terkenang kat idrisiah masa solat2 tuh

6 comments:

ubey said...

pergh. sape insan terakhir tuu

ghost_MaR said...

cer belek2 entry ak yg lps2 yg psl housem8 ... ko cr r kt situ ... tp tuh bkn cetgu lh ubey ... syian kt ko ... haha

░♥si lampu neon♥░ said...

insan terakhir tu seswai dgn ko ubey. ape kate ko mintak no kat mashi. g la ngorat. aku sarankan hahahahahahah.

yang penting kan mashi,

aku nak sgt tgk gamba ko time party ni.

ape kate upload kat FS, private album, and a llow me to see??

or else, share poto di YM

lalalalala

!!!!!!

ghost_MaR said...

argh!!!

x cantekkk !!! x yah r tgk ...

ak x der friendster ... share kt YM ... tgk lh

ak serabai r ms nih neo ...

░♥si lampu neon♥░ said...

ok setttt ym aku, dan share poto skang gak!! aku gersang nihh

ghost_MaR said...

eyh ...
esk ko nk exam ...
g study jejauh sana !!!