Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Monday, May 4, 2009

kAKi ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

inilah keadaan kaki beta sejak 2 menjak ini ... terseliuh sehari sebelum pergi pos hadiah untuk incit fauzi (31032009 ) ... masuk hari yang ke-4 , x sakit sangat ... tapi , sakit apabila mahu menjengket ... paling x boleh blah nyer , bengkak der x surut walaupun menda nih dah sebulan lebih ... pil ubat semua beta dah telan ( tu pun lepas 3 minggu bengkak x surut ) ... nih tengah kalut barut dengan ankle guard tetiap malam ... siang malas nak barut sebab nanti susah mahu ambil wudhu' ... ada orang cakap kena berurut ... ish , tak pandai lah nak berurut - urut nih ... doktor cakap sebenarnya tak boleh banyak berjalan tapi beta manalah reti kan duduk dendiam ... ni nak bertenet nih pon kena melangkah heret aswad ke library ... huih ... udoh ... mahu balik !

10 comments:

_neo_ said...

allahuakhbar, ape dah jadi dgn kaki ko ni mash???
jage diri elok2 wey
ko tu dahla tak sehat sgt
ade je musibah
harap2 ko sabau
dan jage kesihatan kaki ko tu. kang tak pat jalan
nangis fauzi kang

ghost_MaR said...

muahahaha ...

jatuh tangga ...

ak kn skali turun tangga , 2 - 3 ak langkau ...

dh biasa ... dulu kn dok flat polis ...

tp tingkat 1 jerk ...

nih dok apartment kolej , dok tingkat 4 ...

x der lif lak tuh ...

ha , amek ko ... dh lh jatuh , berat ak pn turun ... huhu

░si lampu neon░ said...

aaa jatuh tu tak sedap nak dgr..tapi berat ko turun tu mcm best jerk dgr..hikhikhik...
wehhh ko jgnla mghilangkan diri mu.......
anyway doctor kate bile leh baik tu???

AlmansuQie™ said...

apo kono ni mek?? nape paste kod kat post header.. mmg jadi mcm tu.. edit la balik, buruk bebenor.. hahaha.

ubey said...

hahaha. ko kne byk bergerak. br sembuh. ko lompat 500 kali sehari

ghost_MaR said...

neo ...
x tahu lh bila blh sembuh ...
ak nk kj cuti nih ...
dh lh umah x der tenet ...
lagu mn ak nk on9 klu ak kj ...
lg pn mls nk g lepak s'tiap ms kt mamak stall utk WiFi ... udoh lh ak x mkn mamak ...

almansuqie ... owh ... 2 bln lg br edit blk ... me kaseh sbb tlg check kn ...

ubey ... ak igt gitu sbb tuh ak byk jln2 ... bila dh s'bln x surut2 , ak jumpa doktor ... ps2 doktor x-ray ( s'tiap inci bdn ak pnh d'x-ray kot ) ... ps2 doktor ckp "adk klu blh jgn byk b'gerak , tisu adk luka tuh , so kena byk rehat utk bg tisu tuh wat kj2 p'nyembuhan" ... ko amek engineer , apa ko tahu ... haha

naz ilyn said...

salam...
apa hal dengan kaki kamu ni... jatuh tangga..?? mata tu letak kat mane...?? sakit ngeee... hihihi gurau jer.

ghost_MaR said...

naz ilyn ...
w'slm ...
alaaa ... igt tangga tuh tinggi cam biasa ...
tahu2 jerk dh b'debuk mcm nangka busuk ...
tinggi rupanya tangga tuh ...
adoyai ...
rupa2 nya , bebudak blok tuh dok panggail tangga tuh tangga puaka sbb rmi dh jd mangsa

l0veyd0veyd00 said...

tak payah berurut... ko dok diam2 kat umah, jangan gerak kalau tak perlu, sapu minyak panas... confirm bengkak tu surut... aku pun jd mcm ni pas accident ari tu. mak aku ckp, bentan... so cara nak elak bentan, jangan la guna kaki tu dulu...rehat je... selagi ko dok jalan ngan kaki tu,selagi tu la bentan tu lambat nak surut. 2 hari je...

ghost_MaR said...

bentan tuh apa???

urut mahal dowh kt iph ... RM15/sesi