Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Friday, April 10, 2009

TiNtA SeBELuM PuLaNg ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))


hoit ... MILO nih sekadar promosi sahaja ... sesiapa yang gila hadiah , leh lah join contez yang diorang baru anjurkan ... menda nih mula dari 1 april sampai 12 may sahaja ... rebotlah peluang yang ada ... klik pic kat atas tuh untuk ke website tersebut ... hadiah2 boleh klik jerk kt sini ... lumayan dan weekly prizes ... pomot jer lebey , malas ler plak nak join ... huhu ...

hari ini , lega sebab dah hantar assignment terakhir ... alhamdulillah , carrymark untuk 3 subject beta dapat highest ... perlu tumpu lebih kat final nanti untuk get 4.00 ... malam nih , ada test untuk subject IMC 405 di library ... kalau semester lepas , banyak main2 & ada aksi tiru2 ... semester nih , beta tak benarkan diri beta sendiri buat gitu ... belajar dari pengalaman & mahu kembalikan sikap suka mencabar diri sendiri ... sangat puas bila kejayaan diraih hasil usaha & ibadah sendiri ...

esok ( 11 april 2009 ) , study week bermula ... beta mahu pulang ke ipoh ( dah lama tak balik sejak 28 disember 2008 ) ... untuk pengetahuan , my parent telah membatalkan khidmat streamyx atas sebab2 tertentu ... so , jangan berharap sangat yang beta akan online ... mungkin beta akan pulang sekitar 3 hingga 4 hari ... bergantung pada keadaan ...

peperiksaan akhir akan bermula 28 april 2009 dan berakhir 7 may 2009 ... semoga berjaya buat kawan2 yang berada di mana2 menara gading ... usahalah untuk menjadi yang paling cemerlang ... jom !!!

P/S : kepada ubey , tahniah dah ada domain sendiri ... selamat maju jaya & usahalah yang terbaik untuk menjadi yang terbaik ...wa caya sama lu laaaaah ... huhu ... nak tahu saper beliau ??? terjah sendiri lah yerk ... setahu beta , beliau tuh seorang yang pandai ( tapi malas ... kekeke ) , baik , boleh dibawa bergurau ( tapi kadang2 senget skit guraunya , dengan beta jer lah ) dan yang paling penting x dekut ilmu ... huhu ... makin kembang r ubey beta dok puji beliau ...

15 comments:

_neo_ said...

weh papehal gudluck weh dgn exam ko..aku ni dah bzzz lepas praktikum sok bz dgn exam plak..muhahahah


aku setuju = ubey pemalas ( ari kutuk secara terang terangan seppp! )

ubey said...

haha. patut pun aku tibe2 kembung perut sehari dua ni. rupe ye ade org ngumpat aku. time kaceh la cik antoo dan neo. korang berdua mmg dayang kesayangan aku

ghost_MaR said...

neo ...
thanks for wishing me ...
nmpk tuh ubey ngaku dlm bhs t'sndr ...
muahahaha

ubey ...
bkn perut ko dh mmg kembong & kembang kew???
ko pn kuli kesayangan kami ...
hahah

sape ntah said...

milo boycoot..

ghost_MaR said...

sbb ak boikot ler ak x join ...
hehe ...
tp sajer gatal tlg iklan sbb ak tahu ad kwn2 ak yg gila adiah ...
hohoh

Farid Rashidi said...

Salam...

Jemput ke blog saya yang baru. Saya sudah berpindah ke http://www.faridrashidi.com

ghost_MaR said...

Farid rashidi ...

salam ...

jap lg beta b'angkat ke sana ...

Ibn Raia said...

batch 96-01. hang kawan masyitah ek. or ko yang masyitah. kalau ko masyitah yang aku maksudkan, aku duk sebelah rumah ko,kalau ko yang kawan dia,aku duk sebelah rumah dia. hek2

ghost_MaR said...

Ibn Raia ...

ko ckp per nih ???

ak tarak paham daaa ...

nm sebenau ak masyithah razali ...

ko ckp masyithah yg mn 1 ???

jiran2 ak , sebelah kanan punjabi , depan belakang indian , sebelah kiri malayu , depan chinese ... ko yg mn 1 nih ??? adoiii

Sunshine in the morning said...

huui..
sje je ak berjlan2 kat blog ko
hehe..

da final ke?

ghost_MaR said...

on the way ...

28/4 start ... 7/5 abis lerh ...

ko pn tgh final kew ???

Sunshine in the morning said...

owh..
ak da srt da..
20/4 aritu
last 3/5

gud luck yo

ghost_MaR said...

ko pn good luck eyh

KA said...

salam lama x menulis?

ghost_MaR said...

KA ...

tulis assignment ...

hehe ...

esok nak tulis jawapan untuk exam ...

lepas nih , 2 bulan kot tinggal blog ...