Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, April 9, 2009

AsWaD GiLa !!!

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

Hari nih , Aswad berjaya membuat beta naik geram tapi nasib jerk beta tak baling der dari tingkat 4 umah beta ... ceritanya mula cenggini , tadi beta baik hati sangat tolong scan pendrive kawan guna kaspersky 2009 tuh ... alih2 beta tengok kaspersky detect lbh kureng 3000 jenis virus yang x dikenali ... ms tuh , klu klik apa2 program , mmg aswad jadi lombab ala2 "hang" ... per lagi , beta x tunggu lama , terus tarik pendrive tuh kuor ... lepas tuh terus off kn beliau ... malas nak layan pangai ngada2 si aswad nih ... lepas tuh , sesajer lah on kan aswad kt library nak kasi beliau on9 ... ada ke patut icon2 kt desktop bertukor jadi media player nyer icon ... then beta check lah sumer icon nih nyer properties ... so , per yg boleh beta buat hanyalah change icon ... korang tengok lah pic kat bawah nih ha ... eSobi , freegate & IP sniffer jerk x leh nk tuko ...

serius cakaplah , nak bukak snipping tool pun beta dah rasa cam nak mabuk , ini kan nak edit2 pic yang berjaya diambil ... malas seyh mahu bukak photoscape ...snipping tool tuh pun beta bukak melalui pictures document => g kt pic yang pernah diamek guna snipping tool => open with => snipping tool . I have to repeat that step if I wanna to open the photoscape ... menci weyh ...

kalau klik pa per icon @ program dari start menu , x keluar menda lain melainkan windows media player ... ater , target type sumer file kan windows media player ... mesti r kuor media player ...

beta trylah godeh2 C ... bukaklah program files folder ... adoyai , setiap application file dah bertuko jadi windows media player ... x cayer tengok r pic kat bawah nih ...


kalau nak bukak tenet , jenuh juga perah otak2 nih ... last2 baru lah teringat yang ada 1 lagi jalan syusyah untuk bukak tenet ... klik2 jerk pic bumi kat bawah nih ha ... nanti , kuor lah itu flock browser ... naper x kuor mozilla ke IE ke opera ke , sobab beta x install lah weyh ... hangin tol x leh bukak YM ... lagi hangin bila x tahu cemana tah nak check kaspersky tuh ...

P/S : cemana nak rawat aswad ??? x dak fulus dah nak hantar beliau ke wad
: semalam farid kamil & si liyana ( director slmt pg cintan ) dtg utk event hari skrin fakulti
teknologi kreatif dan artistik ... si farid tuh asyik citer remp-it der jerk x udoh2 ... lantak
dia lah , sikit pun x teruja tengok der ... kebetulan masa beliau tgh nyot nyet tuh beta
tengah cari bahan assignment ... ahadiat akasyah pun ada datang ... nak tahu naper x beta
tak teruja ??? sebab spek ilang , x leh cuci mata lah dowh ...
: esok submit the last assignment , malam jawab the last mid-term test ... sabtu balik ipoh
kot ... dalam paler asyik ingat parent & adik2 jerk ... dh macam budak sabah sarawak lak
beta sebab x pernah balik ipoh sejak start new semester ri tuh ... huhu housem8 sumer
balik seminggu , beta jerk nak balik 3 hari jerk ... nak teman stacy kot ... tengok r cemana ...

4 comments:

sufian said...

cuba masuk "safe mode with networking" (press F8 semasa boot PC), pastu update antivirus.. pastu scan komputer dengan antivirus

ubey said...

haha. sian ko. ak xtau nk tlg cmne. ni vista. da ok x skrg?

ghost_MaR said...

sufian ...
me kaseh ...
x sesia jemput tn hamba terjah sini ...
tgh repair sndr ...
klu dh x blh sgt , kasi sm ehem2 jerk aswad nih ...

ubey ...
vista mesti r dh ok sbb skang windows br dh kuor ...
ko pki r windows seven ubey ...
nnt leh explore & ghoyak kebestannya ...
walaupn windows dh ad produk br , d'org still provide update serbis utk memantop kn lg vista ...

Anonymous said...

http://cetirizine-xql9007.eklablog.fr/vente-cetirizine-chance-perrigo-comprimes-chlorhydrate-de-cetirizine-1-a65803623 can you get high off cetirizine [url=http://www.world66.com/member/vyasi1995_cetirizi]haut sur la cetirizine hcl[/url] side effects cetirizine hcl 10mg can you get high cetirizine hydrochloride 5mg cetirizine http://cetirizine-fmf4459.eklablog.fr/vente-cetirizine-chance-viagra-effect-brasilien-levitra-side-effects-w-a65802993 cetirizine 30mg [url=http://cetirizine-fmf4459.eklablog.fr/vente-cetirizine-chance-viagra-effect-brasilien-levitra-side-effects-w-a65802993]berkley jensen cetirizine 10mg chlorhydrate antihistaminiques[/url] Comprimes SANDOZ chlorhydrate de cetirizine 10mg pouvez-vous obtenir haut de chlorhydrate de cetirizine high off cetirizine hydrochloride http://everyoneweb.com/cetirizine1982a203 u peut obtenir haut sur la cetirizine [url=http://www.world66.com/member/konpi1961_pouvezvo]can get high off cetirizine hydrochloride[/url] artiz cetirizine hcl 10 mg effets secondaires chlorhydrate de cetirizine pendant la grossesse cetirizine 200mg