Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Friday, April 10, 2009

WaN KaSi HaDiAh ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

* this is sticky mode entry , please scroll down to read latest entry . thank you !


me kaseh kepada wan ( bukan cik wan kembong ) sebab hadiahkan award nih pada beta ... gembira bukan kepalang apabila kita dihargai sebegini rupa ... wan merupakan teman blogger semenjak der dok kat blogspot lagi ... mungkin disebabkan faktor sebaya menyebabkan kami serasi untuk berbincang apa sahaja topik ( sebenarnya kami gila2 ) ... beta jarang2 ke blognya tapi kalau dapat pergi , beta akan khatamkan habis semua entry2 nya macam beta buat kat blog neo , ubey , octa , mully , luth , kamitaken , namie , unwanted , ratu , ihsan & sesaper lagi lah ( siap jadi silent reader gitu untuk sesetengah blog ) ... dengan masa & connection yang begitu tak mengizinkan , beta x boleh nak menempatkan beberapa waktu hanya untuk aktiviti blogging ... sangat susah ... tapi beta mencuri masa untuk melakukan blogging ... sehingga 6 april , keadaan akan menjadi lebih haru biru dengan test yang berderet-deret , assignment yang perlu disubmit & laporan yang perlu dicompletekan ... presentation ada lagi 2 @ 1 lagi kot ... fuh ... memang x boleh blah ... pa per pn , me kaseh untuk wan sebab kasi nih ... korang boleh pergi ke blog dia untuk jengah2 per yang der wat ... kepada wan , semoga berjaya dengan apa yang dilakukan dan semoga mesmerising1.com berjaya mendapat sambutan ... tolonglah eyh jangan men spam2 , cekik2 kang ... neo , berat wan nih 54kg ... berat ko baper erk ??? teeeeeeeetttttt ... :devilishgrin:

* this is sticky mode entry , please scroll down to read latest entry . thank you !

10 comments:

naz ilyn said...

salam dik ghost Mar...
dapat award yer... tahniah comel dan cantik award

mesmerising1 said...

tuhoo, salam...
thanx sgt.. hehe..
terharu aku,..
bak kate veteran, kawan biar sribu, cinta biar satu...
berat aku pun dikaitkan.. haha...

neo said...

ceh aku plak yang terkena..hak hak
anyway aku pasan ramai dah yang bz..
aku ni ape lagi, lagi la trilion bz dari korang eceh3
dah ngajar kat skul wey penattt
tapi praktikum je.. sebolan.
rase nak quit je. hahaha
weh,
aku cam nak mati terkejut dgn lagu ko ni
aku dahla bukak speaker kuat2
nsb tak heart attack..
hoih~!

ghost_MaR said...

naz ilyn ... salam ...
me kaseh ... award nih sebenarnya animation ...
format gif ... cemn tah nk amek yg complete ... tgh pikir nih ...

mesmerising1 ... salam ...
padan muka ... kn dh kena ngan ak ...
hakhakhak ... berat ak lbh dr ko lh dowh ...
weyh , cemn nk amek ko nyer award nih siap gerak2 ... x pndi r ...

neo ... cpt lh ckp berat ko baper ... ubey nk diet sbb nk bg sm berat der dgn ko ... radio & lagu penting woit ... 2 psl lh ak boh ... ahahaha ... heart attack ??? mkn obat lh ...

fitri said...

weh! sup utara jom!

susah la nak update blog time bz ni. lagi2 nak dekat final ni...mcm2 final la aku hadapi. makan pun rasa tak sempat. dating sempat lak kan... hahaha.

askarjepunonline said...

subhanallah

ghost_MaR said...

octa ... ko mmg ... sup utara jerk ...
ko dgn mully badan slim ... leh r mkn sumer benda ... ak dgn ubey tgh nk plan diet ... kekeke ... sem dpn , klu ak rs nk wat bisnes topup , mmg tetiap minggu ler kot ak lepak dgn korang ... huhuh ... tgk r keadaan ...

askarjepun ... apa??x paham ...

mesmerising1 said...

dah2.. tak abes2 nak dibangkitkan pasal berat tu..
haha..

Ibnusinaputra said...

salam cin antoo
mana shout box?dh kna mkn antoo ke?hahah
"" DH UPDATE PERMASALAHAN HAID WANITA..HOT!!PANAS!!JUMPAKAT2 KOMEN ENTRY ANA..(,")(",)""

ghost_MaR said...

wan ...

ak dh x ckp dh ...

t ko muncung dgn ak ...

hehe ...

zicry ...

salam ...

shoutbox ak , hanya org yg install adobe flash jerk nmpk ... pki chatango ... x leh spam2 ... kejam skit ak thn nih ... hehe ...

page ko berat ( mcm ak punyer ringan ) ... t lh ak terjah ...