Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Saturday, March 21, 2009

KeRjA kErAs ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

alah bisa , tegal biasa ...

korang paham ker per maksud ayat nih ...

ya , beta nak citer dengan korang walaupun si aswad nih berat ,

beta bawak jerk ke mana beta suka ...

lantaklah kan orang nak cakap beta poyo ker , nak berlagak ker , nerd ke ...

dah x kisah dah ...

diorang x paham betapa deritanya bila apartment x dapat connection LAN ...

pas tuh kalau nak pergi library ker , CC ker , x selamar lah untuk cucuk2 my portable device seperti external hard disk tuh ...

serik weyh 27 folder ilang sbb kaspersky telan dalam my external HDD tuh ...

sib baik hanto serbis ri tuh , jumpa balik sumer fail ...

makanya , beta akan ke mana2 dengan aswad , senang skit ...

nak on9 ker , nak wat kerja ker , nak bluetooth file ker , nak passing movie ker , beta lebih selesa dengan aswad sahaja yang dijamin terpelihara kaspersky nya ...

kalau ada kelas yang memerlukan kita duduk di lab , haruslah beta seret aswad sekali ... lecturer sok sek sok sek , aswad updatekan kaspersky ... beta bukak jerk ... seb baik lerh aswad nih pandai bawa diri ... kalau rasa2 nak jadi budak nakal , beta pun on ler YM & blog2 yang beta suka ... ya ampon !!!

nak bagi tahu yang beta baru nak jinak2 dengan dunia forum ... bila dah join nih , baru sedar banyak faedahnya kalau join forum nih ... boleh share2 knowledge , dulikkan yang sombong & yang suka ketawakan orang tuh ... memuler beta ingat forum nih ala2 mirc @ x lebih dari sembang2 kosong jerk ... tapi bila dah join , banyak yang kita x tahu akan jadi tahu ... dan kita pun boleh share knowledge kita setakat yang mampu ... tapi haruslah dikawal kerana beta rasa , join forum pon boleh jadi ketagih ... nesib jerk some link forum x leh loading dengan LAN kampus beta ... ekekeke ...x percaya??? sila try pergi ke syok.org , dungun.org , http://otaizone.com/forum/ & http://friendkorner.net/ ... rasa sendiri erk ... actually otaizone & friendkorner dh lm invite beta join diorang tapi beta wat2 busy ...

nak join ler nih ... hahaha ... jom weyh ...

P/S : tetiber anak buah group beta jeling2 sebab on9 ... ekekek ...
ya kawan2 , saya paham saya kena jalankan tanggungjawab saya ...
nanti gosip lagi erk ... tinggal dulu ...

saper nyer kj nih candid2 ???

8 comments:

_neo_ said...

wah ko dah join forum2 la plak..kang blog ko lupe kan? wuaaaaa dalame kite tak bemesra..aku pon dah bz giler dgn praktikum..huaha

kefahamanku said...

salam.. haha.. cm rumit je masalah ni. xpe2 langkah ptama, cabut je LAN tu n letak kt apartment.. haha.. forum? cm best je..

ghost_MaR said...

neo ...

ak nk update byk citer tp connection x bagus utk ak upload gambo2 ... lambat ... praktikal elok2 ... kalau ada cikgu praktikal lain yg ensem , bw2 lh igt kt tn ery yerk ... passing kt ak pn bulleh ... ko asyik men on9 game , cemn nk mesra2 ngan ak kn ...

kefahamanku ...

salam kembali ... rumit ??? blh tahhan r ... klu beta cocok kabel LAN kt lubang idong tn hamba leh x ??? ekekekeke ... forum mmg best ... share prob & share solution ... paling havoc kt syok.org

Dato_ipin said...

salam....
nice blog...
kalo rajin,lawat la blog ak lak...
hehehe...
ade blog utk bdk2 madid...
kalo bleh ajak la mmber2 madid join...
huhuhu...
http://madidbestgile.blogspot.com

Hafiz said...

cik hantu ni wat pengkhususan aper? IT ? Programming? Engineering?
Ghostbuster? GhostPretender? hehe

ghost_MaR said...

dato ipin ...

salam kembali ... thanks tp x der lh nice mn ...

nk terjah r nih ko nyer umah ...

selama ak blogging nih , ak x jumpa lg blog dak madid sbb ak yg x nk cr ... kihkihkih ...

kem salam kt upin & ipin ... kih3

hafiz ... wah3 , sedap2 mulot ko jerk m'laser ak no ... meh sini cek nk habaq maih kt hangpa yg cek nih amek p'urusan maklumat ... major dalam p'urusan pusat sumber sekolah ... tp dlm silibus , ad lh subject web site , library & pa per yg b'kaitan dgn maklumat ... ilmu itam , ilmu cekik2 hafiz & ilmu putih kn kulit , i wat minor jerk ... ekekeke

zahar said...

pic sape tu...
"slim" sey...
wakakakah..

ghost_MaR said...

zahar ...
makin putih r ko kutuk2 ak nih