Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, March 5, 2009

CoMpUtEr pRoGaRaMmEr ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

:yum:Kepada semua girls kat luar sana , sebelum memutuskan untuk berkahwin dengan seorang computer programmer , anda perlu berfikir semasak - masaknya terlebih dahulu agar anda tidak menyesal di kemudian hari . Kat sini beta nak bagi contoh sikit antara perbualan seorang isteri dengan suaminya yang merupakan seorang computer programmer ... :kih:

Suami : ( setelah pulang lewat dari office ) . Selamat malam sayang , sekarang saya logged in .
Isteri : Honey ada beli tak barang yang sayang pesan tadi ???
Suami : Bad command or filename .
Isteri : Tapi kan sayang dah telefon honey tengah hari tadi kat pejabat suruh honey beli !
Suami : Errorneous syntax . Abort ?
Iateri : Ish , honey ni takkan itu pun tak ingat ! Hah , honey kata tadi dalam telefon nak beli Vaio ! Mana dia ??
Suami : Variable not found .
Isteri : Honey ni memang tak boleh haraplah . Bagi sayang kad kredit honey tuh , biar sayang pergi belikan Vaio tuh dan barang dapur sekali .
Suami : Sharing violation . Access denied .
Isteri : Honey ni tak sayangkan sayang eyh ? Honey lebih sayangkan desktop honey tuh daripada sayang . Sayang tak tahanlah kalau macam nih selalau .
Suami : Too many parameters ...
Isteri : Sayang menyesal pilih honey jadi suami . Harapkan muka jerk ensem ...
Suami : Data type mismatch .
Isteri : Honey nih memang betul2 tak gunalah !
Suami : It's by default .
Isteri : Macam mana pula dengan gaji honey ??
Suami : File in use . Try later .
Isteri : Kalau gitu , apa peranan sayang di sisi honey sebagai seorang isteri ??
Suami : Unknown virus !:puppyeyes:

P/S : Selamat pengantin baru kepada abang Spiderman pink yang akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi ... Jangan buat macam nih tau ... huhuh

5 comments:

_neo_ said...

gila best ade husband ceni. hahah boleh dia teman aku main online games setiap malam hahaha

ghost_MaR said...

neo ...
mlm2 ko men benda lain r dgn husband ko ...
ad ker men game on9 ...
primitif tol ...
kihkihkih

Hafiz said...

mungkin cik antoo ni patut mempunyai seorang teman ROBOT yang boleh berkomunikasi melalui coding .hehe. Jangan lupa programkan supaya teman cik antoo nanti supaya tak boleh derhaka. kalau tak ,self destruct hehe.
gurau jerk

ghost_MaR said...

ehehe ...
usah ckp gitu ...
ehem2 beta tgh wat robot p'madam api sbg final project ...
kang klu beta request robot ala2 manusia cm Asimo kang , kompem der wat nyer tanpa lyn beta ...
x best r klu der x lyn beta ...wat final project pn , susah nk dgr sore der ... kihkihkih

ekekekeke ...

job said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社