Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Friday, February 6, 2009

MeNgOnG ToL ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

adoyai ...
bengangnya ...
folder2 dalam external hard disk kena telan dek kaspersky 2009 ...
x tahu lah nk cubit external ker , aswad ker ...
beta murka tol ...
yang menerima akibat ialah aswad sebab beta wat x reti jerk dengan beliau lately ...
beta byk main h/p 8310 dari si aswad ...

*****************************************

beta g CC untuk print assignment ( ni lah jadinya bila x der printer sendiri ) ...
sumer assignment yang nak kena submit dalam waktu terdekat beta print dengan bersungguh2 ...
bila balik rumah & lepak2 , "syidah chuzzle lebat" mintak nak pinjam aswad & external untuk tengok upin & ipin ...
buang tekanan angin dalam otak katakan ...
makanya , beta kasi jerk beliau bukak ...
skali , kaspersky 2009 dengan sangat berdedikasi telah melahap folder2 dalam external sebab folder2 tuh dah dijangkiti virus yang merbahaya ...
masa tuh , beta mula lah kalut macam esok nak qiamat ...
patutlah rasa nak print sumer2 assignment ( biasanya beta print assignment bila due date ) ...
alhamdulillah assignment2 tuh selamat d'print ...
assignment yang kena present guna slideshow r dah ranap ...
try jugak restore balik ...
sumer usaha beta pada malam tuh sesia jerk ...

***********************************************

balik pada citer hari ini , beta dah tanya kengkawan yang otai PC especially yang ada kat YM zone tuh seperti ubey , razin & naim ...
I accept their idea ...
salah 1 nya download memana software recovery data ...
beta download migo recovery data but it doesn't work with vista ...
nyampah tol ...
nak download mender lelain , korang pepaham jer lah hakikatnya kalau tenet pakai LAN ...
kejang otot dagu nak tunggu donlod tuh siap ...
kalau konneksyen selaju streamyx kat umah , leh jerk settlekan sendirik ...
nak pinjam broadband kengkawan pon , samer jerk lajunyer dengan LAN ...
diorang mesti nak guna gak ...
makanya , beta dah x der cara lain selain hantar external & aswad ke memana technician ...
dah lah sumer assignment , folder tuh x der back - up ...

************************************************
jumaat yang mulia nih , beta berkurung oren ...
mulakan harimu dengan senyuman & cadbury hot choclate ...
huhuhu ...
assignment & projek untuk sem 2 nih boleh tahan ...
housemate beta pun ada iras2 "bahagia" sebab pakai nametag dalam umah ...
untuk seha & isma ... me kaseh erk ...
x sempat r nak bukak comment box tuh ...
kepada yang x boleh nak send message kat chatbox tuh ,
mintak mahap bebanyak sebab chatbox tu leh bukak kalau ada adobe flash 9 jerk ...
x leh spam eyh kat situ ...
to ati like cindarella , ko dak UniSel kan ???
roger r beta cecepat ...

*******************************************

beta taip lelaju nih ...
nak kejar masa ...
nih pinjam kabel lab ...
kalau ada salah eja tuh , mintak maap & tolong paham ...
i know my blog is obesiti ...
lilo , mahu admin blog beta x ???

:lamagawa: