Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Saturday, February 7, 2009

KerEpeK SaBtu ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

wah ...
hari sabtu ...
pepagi dh join program kolej ...
perasmian basikal sebagai perkhidmatan kolej ...
start pukul 8 pagi ...
tapi beta dah paham bebenau dah program2 nih ...
kalau kata pukul 8 , pukul 9 baru start ...
memang betul pun ... beta lak datang pukul 9.15AM ...
sampai2 ada lak acara senam robik ...
kuasa beta nak senam robik ...
dah lah baru lepas mandi ...
bukan nak cakap ada senam robik ...
kalau beta tahu ada senam robik , beta tak yah mandi ...
huhuhu ...
bazir air jerk mandi bebanyak kali nih ...
bazir kan kawan setan ...
kalau nak mandi laut @ sungai , kalau nak gi pasar , kalau nak gi wat senaman ,
beta memang x payah mandi pun ...
bau badan pun dah memang harum semerbak kasturi katakan ...
beta mandi ker , x mandi ker , bau badan beta still maintain seharum kasturi ...
jangan jealous babe ...
hahaha ...

nih merepek dari library ...
dah dapat kupon aktiviti untuk progrram perasmian basikal ,
terus lari balik umah amek aswad ...
kami dating dalam library lerh ...
mana lagi nak g kalau x sini ...
maintenance x datang repair LAN kat umah beta lagi ...
cakap pasal connection nih , ada berita yang beta x suka dengar ...
ayahanda beta nak potong streamyx kat umah sebab x der orang guna ...
my sibling always use it for game , download song , utube & myspace ...
semenjak beta dah duduk kolej nih , desktop & tenet kat umah memang dah x terurus pun ...
beta x boleh nak cakap apa malah menghormati keputusan ayahanda ...
lagi pun , kalau beta bercuti , paling lama 2 bulan ...
bila fikir balik , krisis ekonomi yang tengah melanda nih ,
x baik lak membazir pada benda2 yang x patut ...
buat apa kita bayar kalau kita x guna ...
my sibling tuh yang tak manfaatkan streamyx ...
lantak korang lah ...

****************************************************
kepada pengusaha2 cyber cafe especially malay ,
tolonglah sediakan servis yang baik & bagus ...
diakui korang memang sediakan perkhidmatan printer yang bagus tapi kami sebagai pelanggan menerima nasib yang buruk apabila berurusan dengan anda tambah2 cyber cafe yang diusahakan oleh orang melayu ...
tolonglah install apa2 antivirus yang baik untuk protect pelanggan anda ...
dah x tahan beb fail hilang , pen drive x boleh guna sampai nak format pun x boleh ...
virus yang masuk pun sihat2 & ganas serta liar ...
bukan beta sorang jerk yang kena ...
kawan2 & lecturer pun ada yang kena ...
apa???beli printer snediri???
bukan x nak beli tapi bajet ciput ...
tolonglah sedar kepentingan antivirus wahai pemilik2 cyber cafe oiii ...
salah satu sebab beta x suka berurusan dengan orang melayu ni lah ...
dapat bala cam taik lepas guna , tahu nak untung @ cover modal jerk ...
jangan salahkan beta lak eyh bila cakap kasar2 cenggini ...
cemana nak maju kalau servis cenggini ... dah lah harga macam nak mencekik darah ...
kat ipoh ada jerk cyber cafe singgit/jam ... kat sini , starting RM2.50 - RM3.50 sejam ...
bayar mahal2 , servis macam lah tooottt

kepada peniaga yang jujur , ikhlas , kasi khidmat & produk baik punyer , jangan terasa lak dengan statement saya ... kepada yang terasa tuh , padam muka lah erk ... sekali dua kena boleh ler men maap2 ... masuk ke-3 , agak x paham2 lagi kew ??? nak soh beta speakang bahasa mandarin @ tamil @ zimbabwe , memang i x reti lah weyh ... haih ... kan dah kena amuk sabtu pepagi buta nih ...

*****************************************************
berkoyan2 orang tanya cemana politik perak ...
amboi , mentang2 teman oghang peghak , terjah ajer yerk ...
kan dah pesan politik skang macam longkang ...
kalau x bersatu padu & sehati sejawa , senang2 jerk orang nak musnahkan kita ...
sumer orang tahu mender nih kan ...
politik nih ala2 keluarga gak cuma konteks keluarga nih kecik ...
negeri @ negara tuh , besar komposisi & kuantitinyer ...
kalau hasut2 , tikam belakang , ngadu domba , fitnah , memanglah sesuatu organisasi @ keluarga itu akan goyah ...
x der unsur yang baik dalam politik skang kerana teori lama " strategi mengahalalkan cara " diaplikasikan ... naper guna cara ini ??? x der cara lainkah??? untuk survival sesuatu organisasi jawapan der ... lu pikir r sendirik ... korang kan pandai2 ...
kitaran politik , begitulah kaedahnya ... beta pemerhati jerk ... natural ... ada benda beta suka , ada benda beta x suka ... sebagai rakyat , kita kena prihatin ... jangan dengar dari sebelah pihak sahaja ... dengarlah dari kedua - dua belah pihak untuk membuat keputusan terbaik ... kaji pun yer jugak ... bertambah ilmu kalau kaji ...
dah , x nak sok sek sok sek pasal politik lagik ...
ala2 hindustan jerk kisahnyer ( kita boleh agak bagaimana jalan ceritanya ) ...

*******************************************************
keluahan seorang pemuda yang tinggal di utara :
ala , x bestlah bila kerajaan pakatan rakyat memerintah . nak buat tuh x boleh , nak buat nih x boleh . bosan r x leh nak enjoy
komen beta : buat per yang x boleh tuh wahai sedare ??? nak enjoy cemana ghuper lagi yeop oiii ... TV ada , tenet ada , radio ada , kawan ada ... cukup2 ler tuh ... sedare , nak ke kelab tarian bogel diwujudkan ??? relakah aktiviti pelacuran dijadikan industri ??? banggakah negeri kita mempunyai pusat2 hiburan serta kedai arak terbanyak ??? sok lusa bala tuhan turun , ko enjoy ler lagik yerk ...

*******************************************************
:tido:RASA CAM BAHASA BETA KASAR SEMACAM HARI NIH ... :tido:

9 comments:

_neo_ said...

PANJANG SIOT KO MEMBEBEL. TAK LARAT AKU NAK BACE TAU HAHAHAHAH

BANYAK BETUL URUSAN KO DALAM BERMINGU MINGGU NI EK HOH! LETEH AKAK~~

Ridhuan said...

alo antu dagu berjahit.. aku mech eng. last yr. ko kos pe? baru masuk itm eh?

mesmerising1 said...

uiii..
serabut pale aku nak bace.. tapi terbace cket,,..
politik plak eyh..
ak dok prak neyh, seb baik duk sbagai plajar jer.
tak de lah rase sangat politik kat sini cmner..
tapi aku rase baguslah dah tukar ke kerajaan..

ghost_MaR said...

neo ...
ak kn dh x slalu m'bebel ...
bila dpt m'bebel , ak bebel lh pjg2 ...
ak tahu ko nk tgk gambo tp keadaan x m'izinkan lah neo ...

ridhuan ... hallu2 ...
ak scinece in information management ...
skang sem 2 ...
ko dh grad ke weyh ???

mesmerising1 ...
suka ati ko r kn nk rs per ...
ak mls nk amek port psl politik2 nih ...
hehehe ...

Sunshine in the morning said...

oink2~~
hehe..sje je nk menyemak kt blog ko nh..
lme lak ase x melawat..
huhu

nanika said...

SALAM KENAL DARI NANIKA...
MEH AR LAWAT BLOG NANIKA KALAU NAK DOWNLOAD MOVIE

http://nanikapcsolution.blogspot.com/search/label/DVD%20movie

cikw@n said...

cik antu, secara peribadi aku tidak ada masalah dgn MPP sidang ini, bahkan YDP dan SU Agungnya adalah sahabat baik aku sendiri dan exco skool aku pulak adalah bekas roomate aku ..semasa kempen aku adalah antara pendokong kuat perjuangan kem kami iaitu aspirasi dan hasilnya Alhamdulillah kami menang besar di USM. suasana di USM barangkali tidak sama dgn tempat cik antu. kami perlukan impak yg lebih besar untk menjana mobiliti mahasiswa, bukan sekadar roadtour etc.. aku cume berkomentar apabila kelihatan ada sedikit kacau..tegas, MPP adalah tunjang utama mobiliti mahasiswa sekarang.

ghost_MaR said...

Sunshine in the morning ...
ak pn dh lm x lawat blog ko ...
wat private blog lg ...
kan dah susah ak nk wat urgent meeting psl chelsea ... huhuhu

nanika ...
terima kasih kerana bertandang ...
saya akan bertandang ke tempat anda dalam sedikit masa lagi ...
kesibukan mambanjiri saya ... huargh ...

cik wan kembong ...
yer x yer gak erk ...
tempat ak lain sbb malay & bumiputra sumer ...
tempat ak lain sbb mn ad parti kt UiTM ...
ntah lah ... aku x der kt tempat ko & x tahu cemn rs nyer bila dok sana ...
tp , bila ko tulis & ak bc , ak berusaha menjana pengetahuan semasa ... terima kasih kerana menulis ...

job said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚