Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Saturday, January 24, 2009

AwaRd FrOm SuFiAnPC ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

*this is sticky mode . Please scroll down to read new post , thank you !

Bro Sufian PC dengan baik hatinya telah menganugerahkan beta award seperti di atas ... beta malu nak mengaku cute walaupun hakikatnya beta memang cute ... muahaha ... Bro nih dah bagi award kat beta pada 29 Disember 2008 tapi beta menuntutnya pada hari ini ( Sabtu , 10 Januari 2009 , 4.20PM ) . straight to the point , beta ingin memberitahu 10 fakta tentang diri beta :

1 ) sangat suka membaca buku , majalah , blog & laman web ...
2 ) sangat suka main sudoku tapi tak berniat untuk masuk mana2 pertandingan ...
3) sangat suka menonton pasukan kegemaran beraksi di padang bola ( tak pergi stadium pun ) jika ada masa terluang ...
4 ) sukakan aktiviti lasak ...
5 ) seorang pelajar ...
6 ) seorang yang suka buat & tengok orang marah , kelakar sangat ...
7 ) suka tengok gelagat orang ...
8 ) masih trauma untuk drive sendiri ... bawa basikal bolehlah ...
9 ) suka warna hitam & ungu ...
10 ) suka tengok filem ... menci soap opera ... hehe

award nih ada gambo pompuan ... jadi beta kasi pada perempuan2 yang cute seperti beta jer lah yerk :

1 ) neo
2 ) ratu
3 ) Mully zara
5 ) cik sunshine
6 ) moun
7 ) sifu M
8 ) atie
9 ) Naz Ilyn
10 ) ummu rifaie ...

selesai pun kerja ... huhu ... taip dalam masa 15 minit ...

Peraturan untuk menerima award ini ialah:

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. Link/cerikan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (menge-tag).
4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. Jangan lupa untuk melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan "anda telah di tag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda".
Kullukum , SYUKRAN JAZILAN ...
:miau:

*this is sticky mode . Please scroll down to read new post , thank you !

12 comments:

naz ilyn said...

Salam...

mar akak kena tag ker..?? tapikan akak dah buat.. mar boleh ler singgah kat laman akak n3 allergy... aci tak..?? hi3

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ceh2..aku tak dapat...

sedey seh~

ghost_MaR said...

naz ilyn ...
w'slm ...
akan nyer kes sama dgn mully lak ...
x per ...
kali nih t'lps ...
lain hari x kn t'lps lagik ...
hehehe

zara ...
mully dah buat ...
zara amek lah ...
cik antoo ikhlas nih ...
kata MU mng ...
kira kasi chance lh ...
huhuhu ...
jgn sedih2 lg ...
kang ak soh si aqram bom kolej ko kang ...
wahahah

Sunshine in the morning said...

wa..makaseyh..
aku sayang ko lebih la..
hehe

ghost_MaR said...

Sunshine In the morning ...
kasihmu diterima ...
tp ak syg ehem ak ...
cemn nih ???

kihkihkih

Maryam Abu Ahmad said...

anda di tag..

er tag diatas tidak dapat dilayan. huhu

ghost_MaR said...

kak ...
mn aci ...
adeh ...

GUA said...

bila mau join bisnes? ni no cntact 0199177226-abu

ghost_MaR said...

ish ko nih , nnt ak join beb ... blogworldz ke mender tah yg ko join tuh , ak dh bc ler dlm metro ... tol ker ko join tuh ??? ak men terjah jerk td ... huhu

unwanted said...

cik anto. nape x letak shout box kat blog.
ssh nk berkomunikasi...ha3.
skrg blaja kat UTHM, johor.
cik anto lak cam ne.?

ghost_MaR said...

unwanted ...
shoutbox gua ad kt bwh waktu semayang tuh ...
susah nk b'komunikasi ???
YM sudey ...
bak sini ID ko ...
beta study kt UiTM shah alam ...
yeehaa

Anonymous said...

Ya, mungkin kerana itu