Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, December 18, 2008

TeKa tEKi kah ???

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

Man
------------
Board

Answer = Man Overboard


Okay, let's see if you've got the hang of it.


stand
------------

i

Answer = I Understand


OK . . .Got the drift?
Let's try a few now and see how you fare?


3. /r/e/a/d/i/n/g/

Answer = Reading Between the Lines

r

road
a
d

Answer = Cross Road


Not having a good day now, are you?
Redeem yourself.


Cycle
Cycle
Cycle

Answer = Tricycle


Easy to figure that one out ha!


0
------------

M.D.
Ph.D.

Answer = Two Degrees below Zero


C'mon give it a little thought!


knee
------------
light

Answer = Neon Light (knee-on-light)


You can prove you're smart by getting this one.


ground
------------------------------------
feet feet feet feet feet feet

Answer = Six Feet Underground

Oh no, not again!


9. He's X himself

Answer = He's by Himself

Now you're messing up big time.


10. ecnalg

Answer = Backward Glance

Not even close!


11. Death ..... Life

Answer = Life after Death

Okay last chance...


12.THINK

Answer = Think Big !

And the last one is real fun ...


13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb...

Answer = Long Time No 'C'

:tensi:Gugur bulu kepala weyh kalau selalu jumpa soalan macam nih ... main sudoku lagi best ... apa2 pun , thanks to penny because share it with me :):tensi:

4 comments:

_neo_ said...

macam bengang plak, hanya beberapa je aku dapat jawab. tu pon sipi2 betul..hahahahah

ghost_MaR said...

tuh r ... ms tgk soalan kn , rs cm x cayer jerk lps tgk jawapan der ... bengang jerk ak

unwanted said...

tuan rumah. mintak izin amik yang ni ek..
menarik lak..
dh kredit kt blog ni..:)

ghost_MaR said...

unwanted ...
kira barter lh ...
duluk beta ad amek code h/p ...
x der hal lh ...