Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Sunday, December 21, 2008

MiCrOsOfT HaRdWaRe ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

:pis:halu3 !!! assalamualaykum ... selamat berhujung minggu sumer ... saper yang dah balik U pun , selamat kembali ke alam pengajian ... ( beta balik minggu depan ) ...

kali nih beta nak habaq kat hangpa sumer yang microsoft ada kuorkan hardware baru ... cun melecun weyh ... harga pun of course ler cun melecun ... hohoh:lumpat:
yang nih mouse ciptaan diorang ... nama der microsoft arc ... smart lah weyh ... besau & leh lipat2 gitu ( kalau tengok dekat2 , kurang 1cm ) ... wayarless sampai 10 meter ... kira kalau korang letak lappy dalam toilet korang , korang baring2 kat atas katil sambil pegang mouse nih ( baik humban lappy dlm mangkuk tandas ... hoho ) ... ada kaler itam & merah serta casing . harga around RM199 gitu ...

yang nih lak web cam der a.k.a. microsoft LifeCam Show ... cornfirm leh guna kat windows life massenger & windows live call ... kat skype , YM & gogle talk tak dapat dipastikan lagi leh guna 2 x ... hoho ... harga 299 hinggit ... gambar kompem cun 8.0 MP ...yang nih last nyer ... keyboard der atau nama penuh dia microsoft sidewinder x6 ... keyboard nih leh men cabut2 & pasang sama ada di sebelah kiri @ kanan ... amat sesuai untuk main game ... ada lip lap lip lap kat belakang ... siapa yang pentingkan stail serta kualiti , leh lah rembat ini keyboard ... harga lebih kurang RM249 ...

kalau "ana" baca balik review2 dari web mereka , kebanyakannya hanya sesuai untuk windows vista ... sorrylah XP ... x der chance lah nak guna , tunggu mereka godeh dulu erk ... tak pun korang yang godeh sendiri ... kan baguss !!!

sumber harga : PC disember 2008

8 comments:

_neo_ said...

giler semattt weyyy kalau aku kaya dah lame aku sebat buat perhiasan..hahahaha

ghost_MaR said...

neo ...
per kelas wat perhiasan ???
cer wat utk hadiah birthday aku ker ...
adiah kawen ak ker ...
adiah hr ulangtahun couple ubey ker ...

hohoh ...

kira lanjer ak lg bagus ... ^_^

Cahaya Bulan said...

hahaha! its all about gadget.. tuanku MaR ni agak keITan jugak ek! good! keep us updated! :)

ghost_MaR said...

Cahaya Bulan ...
start dr darjah 5 (1999 ) lg suka amek tahu mender2 gini ...
ms tuh desktop kompiter apple yg paling canggih manggih ...
hahah ...
tp beta agak bengap skit ttg hal2 h/p skang ... h/p beta pn nokia 8310 ... h/p parent canggih manggih ler gak tp x der nafsu nk godeh ... hehe

ubey said...

hoho. stail beb. birhday ak sebulan yang lalu. ko lum kasi adiah. haha.

Luth Textile said...

aku nak webcam tuh..
leh masok dalam poket..
mar, kalo hang nak guna webcam tu, ym gn sapa?

Luth Textile said...

ha,, aku nak semua tu hadiah besday aku weh..

ghost_MaR said...

ubey ...
ak dh kasi lh ...
ak adiah kn surah yaasiin utk ko ...
x kenang jasa tol der nih ...
huhu ...

luth ...
ak webcam dgn sedara mara & adk2 angkat yg t'cinta ... biasanya pompuan ler ak webcam ... mls nk pki tudung seh klu laki yg nk webcam ... pki tudung dlm umah naper kn ?? mcm ad tetamu jer kt umah ...
hehe
laptop ak ad webcam ... siap leh rakam video lg ... tp MP der skit lh ...

P/S : korang hingat ak nih ank angkat tokey microsoft kew ???????? kekeke