Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Saturday, November 8, 2008

LiFe KeLaM kAbUt ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

almari pakaian + almari harta karun ... nanti beta wat entry pasal almari baju di umah kami nanti ... hehehe ...


semenjak lepas raya aidilfitri hari itu , life agak kelam kabut tapi itu baru intro ... life menjadi semakin kelam kabut apabila tarikh peperiksaan hampir tamat ... hehehe ...bilik beta kucar kacir seperti tongkang pecah ... ( kepada calon2 mak mentua , silalah reject tuan tanah daripada dijadikan menantu mithali ... kepada yang sedang tercari - cari calon isteri , korang nak ker dapat wife yang suka ikut mood masa kemas umah ??? mesti tak nak kan ... jadi , jangan ler pandai2 cari idea mahu mengajak beta bercinta ... agak kejam plak beta sampai promote jangan tackle ...hehhee ) ... honestly , i'm too honest to tell you the story including picture ... baju2 yang gantung2 tuh kepunyaan beta ler ... rajin membasuh , tapi agak malas untuk m'lipat & m'gantung di dalam almari locker ... nak angkat dari ampaian pun malas jugak ( housemate yang tolong angkatkan baju2 beta yang telah dibasuh ... me kaseh eyh korang ... my mom can tell you when i can be too rajin ... heheh ) ...

inilah tempat beradu beta ... kalau kucing bunting jumpa katil peraduan beta nih , mesti dia beranak masa tuh jugak ... huhuuh

nih plak geng katil bersepah beta , katil cik fifah kering ... hehehe ... kami berdua sangat kemas cuma kebelakangan nih jer agak selekeh sikit lifestyle kami ... hehehe

nih plak katil contoh dalam rumah kami ... katil cik izati ...


katil contoh kedua , katil cik syidah ... banyak aksesori katil minah nih ... ada pooh , ada patrick & macam2 lagi ... beta pun tak ingat ...

tido pun dah terbalik masanya ... tapi lumrah ler tuh kan ... nama pun cik antoo ... siang membuta , malam2 menziarah blog orang lain tanpa diundang ... bukunyer idok ler jugak nak dibaca ... main game pun iyo ... berjangkit dengan perangai ayahanda ker beta nih men game sampai larut malam ... kacau orang kat Yahoo Massenger malam2 buta tak masuk lagi ... adoiii ... kalau ada rezeki ke asia tengah @ eropah @ amerika , beta memang layak ler untuk ke sana kerana telah menjalani latihan yang cukup terutama latihan tido tepat pada masanya ... hehhehe ...

selera makan lak semakin berkureng ... Cafe punyer masakan amatlah ............................................. sampai tak terkata ... beta dan sahabat2 beta telah melakukan killer diet sebab makan bila lapar ... masa lapar tuh , kami bedal subsidi makanan sampai tak hingat ... semasa lapar , selera makan kita agak tinggi walaupun makanan yang kami makan amatlah tak sssed ............... ops , x nak cakap lebih2 ... nanti kena gam ... kesudahannya , subsidi makanan beta habis 2 hari awal daripada jangkaan buat pertama kalinya dalam campus life ... selalunya , subsidi makanan beta habis genap2 ... 4 kali sahaja pernah berbaki ... sistem subsidi nih , contohnya kalau pihak kolej beri RM28/minggu , pandai2 ko ler nak guna & bajet cemana ... kalau tak habis , burn ... kalau terlebih guna , sila keluarkan wang poket sendiri @ guna subsidi kawan2 lain ... kepada sesaper yang jenis makan 4-5 kali sehari , mesti kata tak cukup nyer lah ... beta rasa cukup jerk sebab beta selalu makan 1-2 kali jer sehari ... setiap hari telur ayam ... can you imagine it ??? beta sangat memilih semasa makan ... macam mana nak pergi haji nih kalau banyak sangat cerewet ??? ( sound tepek diri sendiri ... hehehe )

Pada hari ahad minggu lepas , beta sangat seronok kerana sepanjang hari makan pizza hut ... sarapan pizza , makan malam pun pizza ... terima kasih kepada penaja iaitu cik seha & cik nadzirah ... sangatlah sedap & beta tak yah kuor duit sesen pun ... hanya makan guna mulut & kunyah guna gigi sahaja ... hehehe ...

merepek per r memalam buta beta nih ... masa housemate beta baca entry nih , mesti mereka menjerit bagai ... hehehe lantak korang lerh ...

6 comments:

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

yuhuu!!

napa korang duduk katil camni wei??

pelik je ku...

chumel la bilik kau...

l0veyd0veyd00 said...

kira kemas lagi ni...lom tgk lagi bilik saya...persis seperti kandang kambing.

_neo_ said...

aku punye bilik macam tempat pelupusan sampah..hahahaha aku menang!

ghost_MaR said...

zara ... OK per katil gini ... x kn nk pki katil kelamin lak kn ... hak3 ... kawen nnt ak guna r katil kelamin ...

l0veyd0veyd00 ... ko ad jodoh kot dgn kambing ... hehehe ... s'hari baper kali ko mndi ??? kui3

neo ... tempat p'lupusan sampah ??? mn mr ubey a.k.a p'bantu umah ko tuh ??? nk kena lenyek agaknya org tua tuh ...

Ikhwan Fikri said...

hohoho...byak tol biskut dalam almari...nak cket..:-P

ghost_MaR said...

ikhwan fikri ... mn ad byk ... 1 tin jerk ... sumer x sodap r weyh ... tuh hadiah cabutan bertuah masa sukan antara fakulti ... bosar giler hamper tuh ... sukan tuh habis lps merdeka ... bikut ak habis sblm ry ( mn idaknya , ak sahur guna biskut tuh ... klu x krn cafe tutup kol 2 pg ms poser ri tuh , biskut tuh x kn habis ler ... leh ak bg ko yg x abis x abis tuh ... tp dh licin r ... so sorry