Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Wednesday, October 29, 2008

HaMpEh ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

wah...2 hari connection macam hampeh ... tak boleh connect langsung ... ini pun beta berlari ke library setelah menahan kesejukan menjawab paper CTU 551 ... 2 hari berturut - turut tak boleh connect internet padahal "ana" nak post entry baru ... tak per lah kan ... dia stop kan sebab nak kasi student khusyuk study kot walaupon x khusyuk sangat sebenarnya ... ahahha ... dah lah 2 hari tak der internet , rumah berkuap macam dok dalam periuk yang tengah menggelegak ... panas erk malam2 ... beta dah 2 malam tido kat ruang tamu dengan si fifah kering ( "ana" post pic der kalau "ana" rajin ... heheh ) ... "ana" dah baik demam cuma batuk2 adalah lagi sikit ( kahak banyak sangat sebab banyak bercakap agaknya ) ... tadi pun jawab exam sambil menahan penyakit nak tumbuh sesungut ( orang pompuan jer yang paham istilah nih ) ... ok lah ... malam kang , tengok prestasi server ... kalau boleh connect , "ana" post lah entry baru ... kalau x boleh ... tengok lah bila2 "ana" senang ... selamat jawab final eyh kepada sesaper yang ada final ...

No comments: