Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, October 30, 2008

aMpOn...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

maaf yerk ... semalam ada connection kat rumah tapi tuan rumah telah kegeringan akibat "sesungut nak tumbuh" ... mengguling - guling & menonggeng - nonggeng jugak menahan sakit ... tuh sebab ler kenapa beta tak suka period ... memang ler best tak payah semayang tapi azab weh ... nak diri tak boleh , duduk tak boleh , baring tak boleh ... nak buat pa per pun tak senang ... pertama kali dalam idop "ana" makan macam kucing makan ... na'uzubillah sakitnya ... tahun nih , nak dekat 5 kali "ana" dapat penyakit "sesungut nak tumbuh " yang sangat kronik tapi sesungut tetap tak tumbuh ... hehehe ... segan dah nak jumpa doktor ... asyik2 muka beta , asyik2 muka beta ... x der muka lain kew ... lagi pun , kalau jumpa doktor , beliau mesti kasi ubat tahan sakit ... beta dah muak makan ubat ... 4 bulan weh asyik telan ubat ... makan ubat pun azab & tekanan jugak ... bila tengok ubat2 tuh , mesti terfikir bilalah ubat nih nak habis ... bila ubat dah habis , pergiler jumpa doktor ... ending nya , dapat ubat baru ... kalau bagi topup tak per jugak ... hakhakhak

5 comments:

_neo_ said...

woi semuga tabah menjalani kehidupan yang penuh dgn ubat..DUGAANN..hahaha

ghost_MaR said...

banyak ler ko nih neo ... pa per r ... sengal tol ...

ZARA said...

ku suka makan ubat itu...

indah jer bila dah overdose...

hehehe

ghost_MaR said...

zara ... ak x pndi nk overdose ... nnt jd mender lain lak ... heheh ... risau lak ehem2 ak nnt ... ( pikir ehem2 lak , parent nyer risau x pikir )

ZARA 札拉 [사랑해~] said...

ubat tu membantu ku berdiri di kala ku perlu berguling...

membantu ku duduk di kala perlu menonggeng...

ceh2...

ku bersajak2 plak kat sini...