Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, August 28, 2008

BuSy ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

assalamualaykum ... mohon maaf kerana sudah lama meninggalkan rumah tanpa apa2 hidangan untuk kalian ... Semasa mid term hari tuh ( 15082008 - 24052008 ) , PC di rumah tidak berapa molek untuk bekerja ... lembab semacam & "ana" pun malas nak me"repair" ... sudahnya , semua assignment hanya dikarang rangkanya sahaja ... apabila pulang ke kampus , barulah terasa bersemangat nak taip ( terpaksa menebalkan muka pinjam laptop housemate ) ... mana x bersemangatnya , esoknya kena submit ... disebabkan daya kelajuan taip yang tinggi walaupun x makan , assignment berjaya disiapkan pada waktu asar hari ahad setelah kerja2 taipan bermula pada pukul 11.30AM ... hehee ... banyak sangat assignment , minggu depan "ana" dah mula menduduki test ... walaupun test , kena ler wat yg t'baik ... Sem 1 jerk baru ... tapi kena hard sikit sebab CGPA ... minggu nih baru ngadap blog ... sedih tengok rumah "ana" nih ... nak kemas , tapi x der masa ... korang x kesian ker kat "ana" nih ??? ceh , minta simpati lak ... per daa ... siang tadi ada pameran paranormal : see the unseen ... senior program "ana" yang wat ... maybe masa "ana" final sem nanti , "ana" lak kena buat macam diorang ... seram lak bila fikir ... tapi x per ... campus life memang best :) sudah pukul 8 malam ... mahu pulang ke rumah ... nanti housemate yg 7 orang tuh risau plak ... lagi pun , h/p "ana" telah off untuk 2 jam ... heheh ... tinggal dulu

TARGET : mahu berkongsi tentang jenis2 batu kristal & khasiatnya dengan korang pada hari esok ... insya - allah ...

Aktiviti esok : mahu ke UiTM shah alam ( induk ) untuk membuat kad matrik & membuat pemeriksaan gigi ... Jikalau sempat , "ana" akan berkongsi dengan kalian tentang batu kristal tuh ... ilal liqo' :)

2 comments:

mesmerising_wan said...

kos per ni ? hehe
gud luck tuk test..
sempat bangge taip laju..hehe sajer jer
.. kat bukit merah laketown resort nih..
sempat g cc,,,... huhu
academic trip tp maen2 jer..huhu..
bye..nak karaoke..

ghost_MaR said...

ak amek Information Science study ... me kaseh ... ak mmg suka b'bangga sbb ko yg ajar dulu ... ak nih jenis m'praktik kn ilmu org nyer ... bkn nk ajak ak g bkt merah ... duit ry triple r klu cm tuh ... hohoh ... g lh karaoke ... praktis sore utk jerit & nyanyi2 d'hr merdeka ... wahahaha