Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Tuesday, July 15, 2008

uJiAn LaGi

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

"ana" dah pergi pejabat HEP untuk selesaikan masalah "ana" ... dugaan berat menimpa apabila pegawai berkenaan suruh "ana" ke Damansara Heights ( Main Office PTPTN ) ... korang tahu jer lah kan "ana" nih dah lah x suka outing2 nih tambah2 kena naik bas @ komuter ... ramainyer makhluk nanti "ana" jumpa ... x tahu nak cakap apa ... Insya - Allah ... esok "ana" akan berkejar ke sana selepas kuliah BEL 402 ( Language Enrichment ) tamat ... nak ajak saper lah nih ... dah lah x mahir jalan2 selangor & KL nih ... tercangak - cangaklah esok jawabnyer ... permohonan kelompok ke-3 telah tamat ... "ana" pun x tahu "ana" nih peminjam kelompok ke berapa ... kan best kalau result scholarship dah keluar ... lagi best kalau "ana" dapat scholarship tuh ... x payah susah2 pegi cari PTPTN ... x der mood ... kejap lagi kuliah IMC 404 ( Management Of Internet Resources & Services ) ... sekian sahaja laporan buat hari ini ... menjaja citer peribadi jer lah "ana" semenjak dok kat kampus nih ... hiks

No comments: