Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Tuesday, July 29, 2008

SeLasA ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

semalam pening lak tetiber bila nampak nama sendiri untuk main tag2 ... ceh ... hampir ilang pahala poser sebab geram dengan teman karib blog , si neo tuh ... nanti "ana" wat tag tuh , korang bacalah puas2 ...

hari nih , ingat nak bangun lambat ... skali kawan kata kelas CTU ( tamadun islam & tamadun melayu ) diawalkan ... sepatutnya pukul 4.10 petang karang ... tapi diawalkan 8.10 pagi tadi ... mahu nyer x kelam kabut "ana" bersiap ... tapi rilek punyer bersiap , nak dekat pukul 9 baru muncul di bangunan fakulti ... pastu berselisih dengan kawan2 kuliah ... pelik tapi diorang sindir ler dengan bertanya nak ke mana ??? "ana" jawab yang "ana" mahu ke library ... hehehe ... dalam perjalanan ke library , lalu ler kat depan pejabat fakulti ... "ana" ternampak kawan sekuliah ... tapi x join , just pasang telinga jerk ... difahamkan yang lecturer x masuk ke kelas kami buat kali ke-3 dengan jayanya ... macam2 ... per lagi ... berblogging ler ... lepas nih nak pergi tepon PTPTN jap ...

petang nih mungkin belajar buat website kot untuk subjek IMC 404 ... pa per pun ... tengok dulu ... disebabkan belajar kat lab , tengok keadaan sama ada "ana" boleh blogging @ x ... kalau x boleh , nih last ler ...

2 comments:

aljuhr said...

slalu bgun lambat ye..heheh

ghost_MaR said...

aljuhr ... mn ad ... ak bgn solat subuh dulu ... pastu ak smbg ler tido ... hahaha ... hari yg ad kuliah kol 8.10 pg jerk ak bgn kol 5 pg ... get ready awal2 ... ckp org ... tn nyer badan cemn ??? hahah