Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Monday, July 7, 2008

rAsa LaiN jErK

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

x sangka "ana" dah idop kat dalam 1 suasana yang lain ... walaupun dagu terkoyak , gigi pecah , benang2 ada kat muka . "ana" kuatkan hati gak untuk study kat UiTM ... Doktor bagi jerk surat cuti sakit tapi "ana" tak tayang pun kat mana2 ... siap karang surat cinta untuk tuan dekan lagi x nak gi kuliah ... per kena tah ... tak tergerak hati lak untuk menghantarnya ... "ana" menjalani program minggu mesra siswa seperti pelajar2 baru yang lain ... cuma "ana" dilayan special skit lah ... ehehehe ... mereka sediakan bubur ... ntah kenapa ... 2 hari terakhir sebelum minggu mesra siswa berakhir , "ana" meluat tengok bubur ... kasihan diorang kena layan kerenah "ana" yang x senonoh tuh ... minggu mesra siswa berakhir hari khamis ... tapi "ana" perasan yang "ana" dah berubah ... selalu "ana" aktif orangnya ... mulut merapu jerk memanjang ... semenjak 2 menjak nih , "ana" lebih berdiam diri ... suka menjauhkan diri dari orang lain ... yang paling "ana" x percaya , "ana" respect senior2 tahap cipan ... siap panggil abang & kakak gitu ... pada hal ... dulu2 kerek macam kena ketuk dengan cerek lak ari2 ... heheh ... bab senyap2 nih , dulu overacting nak bagi idea ... skang nih , idea banyak tapi "ana" membisu 1000 bahasa ... sebab berjauhan dengan internet kot ... x per x per ... duit dalam akaun ada RM 1000 ++ ... nanti bila scholarship masuk , "ana" survey laptop mana yang "ana" patut beli ... x jadi nak beli desktop sebab soket sambungan x boleh pakai kat sini ... hari jumaat minggu lepas pula , "ana" mengambil kesempatan untuk merapatkan hubungan silaturrahim antara rakan2 serumah ... outinglah ... per lagi kan ... gi giant shah alam jerk ... lepas tuh serik dah nak outing ... ramainya makhluk kat shah alam nih ... naik bas pun dah jadi macam ikan sardin ... lepas nih kalau nak outing , kena pikir seribu kali ... "ana" sedar kalau kalau "ana" pergi haji @ umrah nanti lebih ramai daripada yang "ana" rasa ... bilalah "ana" nak mula sesuaikan diri dengan keadaan sesak nih ... hari sabtu esoknyer lak , "ana" gi seminar bina negara ... kalau ada masa , "ana" akan cerita skit pasal seminar tuh tapi dari sudut kontra lah yerk ... ehehehe ahad lak , ana mengkhatamkan buku ayat2 cinta yang dibeli jumaat lalu ... hehehe... kol 4 pagi baru mata terkatup ... hari nih bangun kol 10 pagi ... terlepas lh taklimat program ... petang lak ada kuliah ... hari pertama jerk , "ana" dah ponteng ... sesat punyer pasal ... hehehe ... layan jerk salju sakinah karya zaid akhtar ... petang lak gi CC ... try nak blogging tapi PC kat CC tuh cam hampeh ... malas r nak buruk2 kan bisnes orang lain ... last2 ... chatting jerk kat YM ... ahahaha ... k lah ... haousemate dah risau ... dah kol 7 malam nih ... batang hidung "ana" x muncul2 di rumah ... sian kat diorang ... merapu jerk kerja "ana" ..............................................................

No comments: