Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Monday, July 28, 2008

PaNaS tAPi SejUk

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

wo ... sejuk sepanjang hari sebab duduk dalam air cond tambah2 bila online dari library ... pagi tadi masa kuliah kat lab , x khusyuk skit ... ada jerk tangan "ana" nak main klik2 ... hehehe ... sempat download lagu gitu ... nak download filem x sempatlah plak ... sabo jerk ... balik kang kena study balik ... mampus "ana" kalau next week , lecturer tuh bagi kuiz @ test mengejut ... masa wat kerja2 tuh , mata tengok lecturer , tangan jer yang aktif pegang mouse & keyboard ... sambil2 tuh , jeling2 skit kat monitor ... hehehe ... 2 hari wei x ngadap PC ... hehehe ...

malam jumaat hari itu , pelajar sem 1 fakulti "ana" diwajibkan hadir untuk acara perasmian Sukan Antara Fakulti di UiTM Shah Alam induk ... nak x nak , "ana" pergi ler jugak ... alhamdulillah ... best ... acara der best ... ada gimnastik tapi "ana" kan rabun ... so x der lah nampak sangat keseksian minah2 tuh ... hehehe ... maskot2 comel ... "ana" x nak cerita yang tuh sebenarnya ... "ana" nak citer yang "ana" menang cabutan bertuah ... ada rezeqi orang kata ... hadiah der hamper makanan setinggi pinggangku ( tinggi sebenar "ana" 163cm ) ... kira sendiri erk ... yummy2 ... sampai hari nih , x abis bukak lagi hamper tuh ... masa nak balik tuh , punyer lah seksa nak bawak hamper tuh ... berat gedabak ... dah lah UiTM induk tuh berbukit - bukit ... masa balik , nasib jerk bukit tuh menjunam ... hehehe

sabtu lak , pepagi buta "ana" bangun ... pukul 5 tuh , ingat senang ke nak bangun setelah tidur pun pukul 2 pagi ... bangun , siap2 pa per yang patut , pastu gi kawad kesatria negara ... ada orang pengsan ... nasib baik "ana" x pengsan ... der ajarlah step2 x nak kasi pengsan ... antaranya , wajib berak sebelum kawad , sarapan sikit , jangan tengok benda2 yang berkilat & gerakkan jari2 kaki semasa berdiri ... sumer orang dengki dengan platun "ana" ( platun 4 ) sebab dengan penuh poyonya sangat bersemangat ... semangat semasa melakukan pergerakan & suara ( "ana" x der r nak jerit2 memandangkan mulut belum baik sepenuhnya ) ...

selesai kawad kaki , rehat2 & pergi ke modul pembangunan pelajar pada pukul 2.30 petang ... ada ceramah sikit ... nak tahu apa inti ceramah tuh , nanti2lah "ana" citer ...

ahad lak , masa dipenuhi dengan mengikuti sambungan modul pembangunan pelajar ... kali nih sesi LDK ( latihan dalam kumpulan ) ... memang best sebab "ana" dapat rasa "ana" dah boleh communicate dengan yang lain2 ... paling best , "ana" present ler skit2 kt depan 38 orang pelajar ... bukan present sangat pun , jadi tukang jawab ... merapu plak tuh masa jawab ... ok ler tuh ...

malam tadi , telepon sesaper yang patut ... pastuh wat discuss pasal assignment yang bakal dipresentkan pada khamis ini ... nak tengok , meh ler datang ... hehehe ... nervous gak nih ... dulu2 , x pernah nervous cam nih kalau nak present ...

k lah ... nak bersiap - siap untuk ke kuliah ... ada lagi weh petang nih kuliah ... sok pagi x der kuliah ... petang jerk ada ... nak wat per erk ???

No comments: