Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, July 31, 2008

NtAh LaH ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

ri nih ... cam liat jerk nak bangun pagi tapi bangun jugak sebab ada kuliah ... kuliah IMC 404 kena present ... my group is terlepas dari present tapi kena perform next week ... bagus3 ... we'll perform better than them ... kuliah habis awal ... dalam pukul 11 lebih , sepatutnya kuliah habis pukul 12 ... lecturer ada meeting ... sejuk hati bila mendengarnya ... ehehe ...

apa lagi , ke library ler kita ... online untuk menziarah & sign up PTPTN ... lantak r dah expired ke belom ... bukan "ana" yang wat masalah dengan diorang , diorang yang wat masalah dengan "ana" ... geram juga masa telefon diorang pagi tadi tapi tak per , puasa sunat rejab nyer pasal , halal jerk ...

petang ada kelas IMC405 ... memuler nagntuk tapi tegakkan badan 90 darjah then focus on the study ... alhamdulillah , berjaya gak ... penghujung kuliah , lecturer suruh disscuss tentang group assgnmt ... tajuk assignment kami "OUR IMAGINATION LIBRARY" ... tengoklah macam mana tahap angan2 "ana" ...

bila kuliah tamat , haruslah ke ATM machine ... persediaan duit poket menjelang hujung minggu ... hehehe ... suka hati ler sekarang sebab semua urusan dah selesai ... sekali "ana" nyer ATM kad x boleh proses ... nak check ballance x boleh ... nak kuor duit lagi x boleh ... semua transaksi dibatalkan ... berderau jugak darah ... 2 kali "ana" buat perkara yang sama ... "ana" fis saum ... paham2 jer lah korang ... x tahu nak cakap per ...

No comments: