Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, July 17, 2008

KeLaS bAtaL ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

semalam penat tol ... pukul 11.30 AM bergerak dari kampus ke KL sentral ... 2 bas jer "ana" naik ... rapid KL ... pegi dengan room mate yang x berapa sihat tuh ... sian kt dia ... nak juga dia temankan "ana" walaupun sakit ... der takut benda lain jadi kat "ana" kalau gi sorang2 ... sampai2 , terus makan2 kat Mc D ... heheh ... lapar sebab x melantak dari pagi tadi ... pesan bubur ayam Mc D + Fun Fries ... bengang gak sebab yang der bagi bukan bubur ... just nasi + sup ayam ... x abis weh ... menjawab ler "ana" kat akhirat nanti ... dah abis makan , baru cari PTPTN 1 stop centre tuh ... dalam bangunan KL sentral tuh juga , di tingkat 2 ... pegawai tuh x percaya dengan apa yang "ana" ceritakan ... lepas tuh ikut jer lah kehendak der dengan muka yang penuh cool ... paling x tahan bila der suruh pegi jalan2 ... delepas 30 minit jumpa dia balik sebab nak lihat semula sama ada pihak PTPTN telah menghantar password @ x ke e-mail "ana" ... x per ... g lh jalan2 dalam KL sentral tuh ... nasib baik banyak tempat kat dalam tuh ... jadi window shopper ler "ana" & room mate "ana" ... student kata kan ... x boleh membazir duit x tentu hala ... jamu mata jerk ... selepas 30 minit , "ana" berjaya buktikan bahawa pihak webmaster PTPTN memang bersalah ... password tidak dihantar ke e-mail "ana" ... ingatkan dapatlah settle kan hari tuh juga ... tengok2 kena buat aduan pelanggan ... nanti mereka telefon semula untuk re-set password "ana" ... blah dari KL sentral pukul 5 ... lepas itu , pergi PKNS ... asalnya nak pergi Giant tapi x jadi sebab memikirkan kekangan masa ... dh shopping2 apa yang patut ( "ana" shopping Mc D Mc Chicken jerk ... Mc D lagi ... ehehe , roommate "ana" yang shopping banyak2 ) ... balik lah ... hampa & kecewa kerana PTPTN yang masih belum selesai2 & x jumpa external harddisk 160 GB ... kat KL sentral & PKNS semua dah abis ... pukul 8 malam baru sampai rumah ... sampai2 , Kesatria Negara plak panggil untuk amek baju & topi ... bajet macam ada ... tengok2 x ade ... "ana" nyer size baju special skit ... sebab tuh susah nak cari ... uhuhu ... balik jerk rumah , terus men balut2 buku novel & buku study ... "ana" pencinta buku ... sebab tuh buku tuh mesti dijaga dengan cermat & rapi ... hehehe ... men2 message jap then tido ...

disebabkan kuliah IMC 404 ( Management of Internet Resources and Services ) dibatalkan , "ana" bangun tidur pukul 8.30 AM ... mandi2 , basuh2 kain , kemas2 bilik , minum susu & bersiap untuk sarapan & lepak di library ... pukul 10.30 AM baru sarapan pagi ... ingatkan nak check result MUET yang "ana" amek bulan 5 ari tuh ... macam x boleh jerk semak online ... ntah apa2 lah web site badan2 kerajaan nih ... dah 2 dah sengaja menempah maut ... PTPTN & MPM ( Majlis Peperiksaan Malaysia ) .

alamak ... dah pukul 12.45 PM ... nak balik rumahlah ... 2.10 petang karang ada kuliah IMC 405 ( Organization of Information ) ... nak rehat2 dulu ... mana erk nak cari external hard disk 160 GB ??? ada ura2 mahu ke low yatt plaza ... tengok dulu erk :)

5 comments:

MINA said...

belajar-belajar rajin okey

neo said...

weh muet ko dapat bape ha?huhuuuuu

ghost_MaR said...

mina ...
ok kak ... insya - allah akan belajar tol2 ...(^_^)


neo ...
MUET ak takat band 3 jerk ... ko tanya org ... ko x amek kew ??? klu berani , bg ler tahu baper band ko dpt ... (^_^)

neo said...

hehe muet buat aku bengang jerk
- ingat nak amek lagi tak puas ati tol
- aku budget leh dapat band 4
- tapi same cam ko jer la result aku
- hahahahahah
* tak puas ati nagan band 3,jom amik lagi jom??

ghost_MaR said...

neo ... x nk ak repeat lg ... dh silibus br weh ... kang ak repeat lg kang , dpt band 2 lg ... sesia jerk RM60 ... syg duit tuh :)