Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Monday, July 21, 2008

JuMaAt PeTaNg & SaBtU

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

petang jumaat minggu lepas ... "ana" rilek2 jerk ... x buat apa pun ... sabtu esoknyer , best gak citer der ... pukul 8 pagi tuh , join Kesatria Negara ... kira kokurikulum lah ... rasa macam jadi budak kadet balik sebab belajar kawad dari mula ... elok pun , sebab dah luper skit2 step der ... ehehe ... yang paling best , pagi2 tuh hujan ... so , berkureng lah masa berkawad tuh ... memuler kawad , pastu masuk bilik kuliah , biler dh cerah sikit , kawad balik ... sebelum habis , der dah hujan ... paling best , bila dah habis , hujan berhenti ... mesti bengang komander2 tuh ... heheh

balik2 , bersiap2 nak ke low yatt ... pengembaraan secara solo dari shah alam ke low yatt bukit bintang mencabar jugalah ... naik rapid KL jerk ... jimat bajet katakan ... keburukan naik rapid KL ialah bas lambat ... tiket murah , bas lambat ... berejam jugaklah menunggu ... alhamdulillah x sesat ... ok jerk ... masuk2 low yatt , pening skit ... tingkat 2 penuh h/p ... tingkat 3 pnh hardware PC ... mana yang promosi , yang x promosi , x boleh beza ... sebab terlampau banyak kedai & produk ... sesak plak tuh ... actually , kat ground floor luar low yatt tuh ad PC Fair for student tapi x der lah plak hard disk 160 GB ... ok , bila sampai kt 3rd floor , "ana" cari tempat yang x ramai orang ... tenang sikit ... hehehe ... "ana" berjumpa dengan Samsung hard disk 160 GB ... harga termasuk guarranty , install & service RM 189 ... ok ler tuh ... "ana" budget RM 300 untuk beli menatang tuh tapi dah jatuh RM 189 , "ana" rembat jer lah ... 2 jam sahaja di Low Yatt ... dalam perjalanan pulang , terjumpa budak2 kadet remaja sekolah berpancaragam sambil wat kawad yang ada bentuk corak2 & menari2 tuh ... luperlah nama kawad tuh ... ingat nak lepak jap nasib baik sedar diri jam dah pukul berapa ... kesimpulannya , "ana" sampai ke kolej pukul 8.30 PM ... penat tuh tapi sangat seronok kerana perjalanan seorang diri di sebuah bandar metropolitan ... alhamdulillah x jadi apa2 ... Pemandu pelancong "ana" dalam SMS jerk ... thanks a lot sebab susah2 nak recall peta bandar KL tuh ...

No comments: