Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Wednesday, July 23, 2008

HaRi iNi ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

bangun seawal 6 pagi ... bersiap - siap apa2 yang patut ... sarapan NESTUM jerk ... malas nak pergi Cafe ... subsidi makan tinggal RM 11 ... duit dalam akaun tinggal RM 500 lebih jerk ... mana lah PTPTN nih ... hari tuh janji nak tepon untuk kasi PIN baru ... x der pon ... "ana" dah nak pokai nih ... mana x pokai nyer , beli buku sumer ori ... heheh ... lantaklah ...

kuliah sebetulnya bermula pada jam 8.10 AM di bilik kuliah 50 ... berdetak hebat jantung bila melihat bilik kuliah kosong ... gabra jugak ... mana plak kengkawan kuliah nih ??? bukak beg ... aiseh , h/p tertinggal plak ... jenguk2 di makmal komputer , nobody is there ... emhh ... jalan2 tengok notice board untuk mengetahui informasi terkini ... malas plak nak pergi library ... aiyo ... baliklah ...

sebaik sahaja sampai di rumah , "ana" bergegas mencari nokia 8310 "ana" ... SMS mana2 kawan kuliah yang gempaq ... alhamdulillah kuliah BEL 402 dibatalkan ... lecturer ada meeting ... Bez3! lagipun homework x buat lagi ... yang paling best , kuliah BEL 402 pada hari jumaat turut dibatalkan ... sonoknyer ... hahah ...setelah itu , pergi godeh2 desktop PC housemate ... penatlah plak mata nih ... pukul 11 pagi , awan mendung berarak membumbungi kawasan ini ... erk , dah hujan .... dah 2 hari berturut - turut hujan pagi ... syioknyer tido ... heheh

pukul 3 petang terjaga dari lena ... solat zuhur dulu ... tergerak hati nak ke library ... BLOGGING ... hehehe ... bengang dengan PC library sebab der x boleh save apa yang kita nak dalam drive kita ... kena mintak kebenaran admin ... janggut der , x kan nak save microsoft word , nak kena call microsoft nyer admin ... ketat betul security network kat sini ... wat bengang jerk ... lepas nih nak beli peralatan mengketedarah ... hehehe ... tengah hari x makan lagi ... hhuhuh ... malam nih ada MPP road tour ... ada kupon aktiviti ( kupon nih penting untuk melayakkan kita tinggal di kolej kediaman pada semester depan ... nak pergi ... nak pergi ...

2 comments:

neo said...

hehe bace entri ni aku plak rase mcam satu kelas ngan ko... sebab keadaan dier lebeh kurang same kat tempat aku la plak..hahahahah lagi best com kat lib aku ader 8 bijik je and 3 com je leh pakai..best kan?neway last sem kami sumer dah kene out from asrama..bagi pleuang pade junior..poyozzzzz

ghost_MaR said...

sabo je lh neo oii ... ak x rs lg per yg ko akn rs ... kitaorg pn t'kapai2 lg nih ... setiap sem kena berusaha untuk melibatkan diri dalam aktiviti kolej , fakulti & unversiti ... setiap sem plak wajib untuk membuat permohonan kolej ... untuk mendapatkan penempatan kolej , kena lah join sekureng2 nyer 10 aktiviti ... pndi2 ler nk idop beb ... ak pn tgh usaha untuk survive kt sini :)