Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Thursday, July 31, 2008

HaDiAh DaRi SaHaBaT ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

macam biasalah kan , aksi sumbat menyumbat offline message kat YM dalam rumah sendiri ... walaupun telah memiliki external hard disk , tapi bukan boleh cayer sangat dengan PC di CC ... banyak virus ... jahanam lak kang "ana" nyer external ... huhuh

Senyum simpul itu kini tersungging di wajahmu ... Setelah lama , tak pernah ku lihat itu ... Namun kini , senyum itu kembali hadir membuat hati ingin bersorak ... Telah lama ku nantikan masa itu ... Masa dimana ada tawa menghias wajahmu ... Masa dimana ada ceria terpancar dari wajahmu ... Masa yang lama ku nanti ... Hanya sekadar untuk melihat rekahnya senyuman yang akan menghias wajahmu ... Lepaskanlah kawan ... Lepaskan gelisah yang teronggok di dasar jiwa ... Biarkan ia melebur bersama duka ... Hanya dengan senyummu jiwa kembali ceria ... Hanya dengan senyummu semua kan bersuka ria ... IKHSAN

ku minta kepada TUHAN setangkai bunga segar,DIA beri kaktus berduri.kuminta kupu2,diberi ulat berbulu.apabila aku sedih dan dan kecewa,namun kemudian,kaktus itu berbunga indah sekali dan ulat itu pun menjadi kupu2 yang cantik...itulah jalan TUHAN,indah pada masanya!!! TUHAN tidak akan memberi apa yang kita harapkan,tetapi dia akan memberi apa yang kita perlukan...kadang2 kita sedih,kecewa dan terluka,tetapi jauh di atas segalanya DIA mengatur yang TERBAIK dalam kehidupan kita!!! ingat TUHAN senantiasa mengingati dan memerhatikan kita...tapi,sebaliknya..adakah kita senantiasa mengingatinya??? QURRATU 'AINI

PAK CIK DZUL ( yang dulu2 punyer video pun x usha lagi , cuti mid sem nanti yerk ) :
1 ) http://www.youtube.com/watchv=Nettq5e6nU8&feature=related Sedih..Ulama' besar dan merupakan keturunan Rasulullah disambut sebegini rupa di Malaysia.
2 )http://www.youtube.com/watchv=A3J9BPNjacA&feature=related
lihat hingga akhir..terdapat kalimah Allah di atas awan pada penghujung youtube ini.
3 ) http://www.youtube.com/watch?v=UY-foBjGOoY&feature=related
Kalimah Allah tertera di atas awan pada selepas semua orang menyebut kalimah Allah berkali-kali

No comments: