Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Saturday, June 28, 2008

uHuhUHu

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

:sakit:semalam gi lah klinik pergigian kampung simee kt bercham tuh ... malang skali ... doktor "ah moy" x nak rawat "ana" ... der cakap kecederaan "ana" di tahap kritikal sebab melibatkan muka & dagu ... lagipun mulut "ana" x boleh nganga luas2 ... lagi payahlah der nak wat kerja ... der pon x nak tanggung risiko kalau jadi pa per kat "ana" ... so , der tolaklah kes "ana" ke doktor pakar ... petang tuh gak "ana" kena ngadap muka doktor pakar tuh ... tapi kesian kat ayah , ibu & adik itam ... bila dah injured cam nih , segala urusan mereka kena selesaikan ... banyak lagi tuh x settle ... redho jerk ler kalau dah jadi cam nih ... RM 1 500 ( duit pendahuluan pinjaman PTPTN ) dah amek secara cash ... tapi der potong RM 2 sebagai bayaran caj ... tinggal RM 1 498 ... pastu gi photostat dokumen2 yang berkaitan untuk disahkan ... photostat jerk dulu ... pastu gi lepak kat rumah sewa adik pompuan "ana" di ampang sementara tunggu ayah gi semayang jumaat ... kol 3 petang terus gi klinik pakar di hospital raja permaisuri bainun ( hospital besar ipoh ) ... ayah gi settlekan bayaran yuran pengajian di bank islam ... masa kat sepital , dr "indianman" yang rawat "ana" ... meleleh gak lah air mata sebab der picit jahit2 "ana" yang ada 11 nih ... der men picit2 sebab nak kuorkan nanah ... tuhan jerk yang tahu cemana sakit tuh tapi "ana" x meraung lah ... ( selama nih x kesah sangat badan2 nih kena cucuk ... jarum besar , jarum kecik , sumer dah tembus kat badan "ana" ) ... abis jerk rawatan ... ayah pun sampai ... ramai orang kat bank islam tuh ayah citer ... alhamdulillah lah sebab pelajar2 UiTM diberi kelonggaran ... x payah isi borang2 yang merepek2 tuh ... sian kat diorang kena tunggu lama2 ... tah kol baperlah diorang nyer urusan settle ... masa untuk shopping ... beli apa2 yang perlu kat TESCO ... borong jerk ... tapi x der r men amek jerk ... "ana" pun tahu berkira gak ... amalkan 5M semasa berbelanja ... ehehehe ... malam tuh "ana" siapkan pa per yang patut ... hari nih , "ana" kena panggil lak wat report kat balai polis kuala kangsar ... ingatkan malas nak kuor tapi kena gak kuor ... gi gak lah sana ... jumpa mayat kena langgar dengan lori masa nak gi sana ikut chemor ... muhasabah diri gak "ana" masa tuh ... sampai jerk kat balai polis tuh , merapu lah pa per yang patut ... sempat gak "ana" tanya lesen P "ana" kena gantung @ x ?? alhamdulillah x kena gantung ... ehehehe ( penat tuh nak siapkan P sampai ujian L pun betul 43 / 50 jerk ... penat baca buku tuh ... huhuhuh ) ... pas tuh , "ana" shopping lagi kat tempat kerja lama ... eheheh ... beli beg & set menatang tido jerk ... cadar & sarung bantal gambar bola :) ... jumpalah geng2 masa kerja dulu ... rupa2nyer , dah heboh kat sumer department yang "ana" accident ... terima kasih kepada "si internet bergerak" ... layankan jer lah mereka2 tuh ... sebelum sampai rumah , singgah Giant dulu jumpa bestfriend masa F4 & F5 ( Biela & Jeejah ) ... kami dah janji tapi "ana" x der lah join diorang makan sizzling mee hotplate tuh ... terlior "ana" wei ... dah lah bibir tengah sumbing ... eheheh ... balik2 terus prepare pa per yang patut ... nak landing tanjung malim nih ... sok pagi terus gi puncak perdana kat shah alam untuk daftar ... dah siap karang surat cinta untuk dekan fakulti ... it's mean , "ana" daftar , pastu ikut family balik rumah ... malas r nak join orientasi ... tahu2 jer lah kenapa "ana" anti dengan program orientasi ... lagipun , upcoming treatment on friday ( 04072008 ) ... parent soh gi tapi "ana" kan stubborn ... eheheh ... skang diorang paksa beli laptop ... "ana" lak lebih berminat dengan desktop ... fenin2 ... stop dulu ... 10 000 000 000 saat lagi "ana" sambung ... sesiapa yang baik hati boleh lah alert beta bila dah sampai 10 000 000 000 saat ... wassalam:sleep:

2 comments:

KA said...

saya doakan semoga anda sembuh secepat mungkin amin...

jgn lupa senyum sokmo hehehe

ghost_MaR said...

amiin ... me kaseh sbb ziarah ... walaupn senyum sakit , beta lbh rela senyum dr mkn ... hehehe