Sign by Dealighted - Black Friday Coupons

KrONi

Wednesday, June 25, 2008

BeCanA LaGi ...

:)) :)] ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} ~x( :-t b-( :-L x( =))

Memuler gi Pejabat Pos beli setem hasil ... RM 40 gak melayang ...
pastu gi Ipoh Specialist wat Medical Check Up ... kol 1 PM baru habis ...
Gi plak Madrasah di Kuala Kangsar amek sijil SPM ... ikut jalan lama ( sungai siput ) ...
dah semayang kt masjid ubudiyah tuh , terus blah nak balik ipoh sebab nak gi pejabat setiusaha kerajaan negeri & pejabat agama untuk cari baitulmal ... isilah tangki minyak di shell sebelum membelah jalan ... RM 5 gak lah melayang ... ( beta fanatik ferrari , sebab tuh bubuh shell ) ... pikir2 nak ikut lebuhraya sebab nak keluar di Bercham ... dekatlah sikit dengan dengan destinasi yang ingin dituju ... Percubaan pertama tuh nak masuk highway naik motor sorang2 ... tah cemana tah ... ada 1 toyota camry tuh ... driver der bw slow jerk ... beta ingat nak potong dari kiri ... dah sedap2 pecut 80 - 90 KM/jam tuh , tetiber der kasi signal nak belok kiri ... beta ngucap jer lah sambil menekan sumer brek yang ada kat motor tuh ... beta hentam pintu kereta tuh ... pastu x ingat pa per dah sebab terkezut kot ... yang beta tahu , baju & tudung dah penuh dengan darah ... nak tahu x , toyota tuh , sidemirror der jerk yg terpeliot ... so , sesaper yang rasa2 nak kereta yang tahan lasak & berkualiti , ,jenama toyota adalah yang sesuai untuk anda ... beta punya motor pun x terjejas sangat cuma gear & brek jer lah ... puas gak lah ayah & pekerja PLUS ketuk kasi elok skit ... Beta pun alhamdulillah x der pa per sangat cuma menerima 11 jahitan jerk di dagu yang terkoyak & di bibir yang pecah ... ada gak tisu yang hilang ... lagi perit gigi ada patah 3/4 , retak & ngilu ... alhamdulillah allah masih sayangkan beta ... beta pernah berniat untuk mengecualikan diri dari menghadiri orientasi UiTM ... x sangka allah makbulkan dalam keadaan begini tapi bagus gak , x payah nak ngadap muka2 senior yang ngada2 tuh ... mulut dah pecah nih , ilang lah skit risiko untuk dipermainkan & dimengorat ... uhuhuhu ... dapat MC 8 hari ... ehehhee ... boleh usha germany VS spain nanti ... orang sakit x leh on9 lama2 ... nanti bibir ilang ... ahahaha ... wassalam ... kalau senang , beta mengarut lagi ... :)

4 comments:

Hafiz said...

Eheh,alhamdulilah le nti ni masih sihat lgi.

Hmm..sakit sakit pun sempat lagi tulis blog hehe

ghost_MaR said...

sakit mulut jerk ... tangan & akal x sakit ... anggota badan kita nih asset ... ehehehe ... alhamdulillah allah x rampas asset beta ... smpi ms , kena pulangkn blk kt DIA ... tol x ...

neo said...

perghhh...akhirnye aku dah bace gak entri yang ko eccident ni..alahai cian nyer ko...kuang ensem la toyota terbabit..dier bagi signal secara mengejot danbuat ko tak sempat la nak brekk...akhirnye ko ciom pintu kete dier...wuhhhh..neway berani ko naik motor turun highway...aku tak berani naik moto wowowowowo...mak tak kasi...huuu neway, get well soon, gg takde bleh cari kan>nasib bek bende lain tak ilangkan>..huuu take care..lain kali hati2 di jalan raye kk!

ghost_MaR said...

x kesah lah ... driver kereta pn baik ... hope der x saman ak ... der layan ak cm ank sndr ... chinese lorh kn ... laki bini ...
ak ikut highway sbb nk cpt ... tp sblm msk highway dh eksiden ... x k'smpian utk msk highway sorang2 guna motor ... gigi nih bln dpn ak g repair ... tampal gigi batu ler kn cm biasa ... ok me kaseh sbb doa kn kesembuhan ak ... lps nih ak naik public transport jerk ... mls nk naik motor dh ...